Keli Roland: Otkrila istinu o estetskim intervencijama

Keli Roland: Otkrila istinu o estetskim intervencijama

Autor: | 25/06/2013

0


Keli Roland, koja se proslavila u grupi "Destiny's Child", gostovala je u emisiji "Vedi Vilijams šou", promovisala nov album, činjenicu da će biti član žirija takmičenja "X faktor" i otkrila nekoliko interesantnih detalja o svom životu.
Najviše pažnje privuklo je njeno priznanje da je ugradila silikone. Voditeljka je pohvalila novu naslovicu albuma, ali je primetila da njene grudi nisu ranije bile toliko velike.
- Ne, nisu bile. Ugradila sam silikone. Iskrena sam jer želim da poručim ljudima da se najpre dobro raspitaju o tome i ne donose ishitrene odluke. Trebalo bi da se dobro raspitate o svemu kako biste ostali zdravi i lepi - objasnila je Keli, na šta je voditeljka Vendi priznala da i ona ima silikone još od 1994. godine.
Osim o veštačkim grudima, Keli je pričala i o tome kako je bila u vezi sa nasilnim dečkom, ali nije htela da ulazi u detalje, nego samo da kaže kako je i ona samo žena iako je popularna.
Takođe, pohvalila se novom sezonom američkog "X faktora" i rekla je kako se raduje saradnji sa Sajmonom Kauelom. Keli je otkrila i šta rade bivše članice "Destiny's Child", Bijonse, Mišel Vilijams i ona kada se ponovo nađu - jedu.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin