Marina Tadić: Prošla godina mi je bila jedna od najtežih u životu

Marina Tadić: Prošla godina mi je bila jedna od najtežih u životu

Autor: | 02/06/2013

0


Posle mnogobrojnih teških trenutaka sa kojima se suočavala prošle godine, pevačica Marina Tadić ponovo ima razloga za slavlje. Protekle godine u njenom životu nizali su se problemi jedan za drugim, a onda je konačno došao period kada je prevazišla sve negativno što ju je pratilo i prepustila se uživanju u uspesima koji joj se dešavaju poslednjih dana. Simpatična dvadesetdevetogodišnjakinja nedavno je dobila značajnu ulogu u trećoj sezoni serije „Budva na pjenu od mora“, a kupila je i stan u Beogradu. Zbog toga joj osmeh ne silazi sa lica i ističe da je jako srećna i zadovoljna i pored toga što nema emotivnog partnera.
- Prošla godina mi je bila jedna od najtežih u životu. Prvo sam raskinula vezu sa momkom sa kojim sam se zabavljala dve godine, ali smo imali česte prekide i trzavice. Još teže sam doživela velike izdaje prijatelja za koje sam mislila da mi se nikada neće dogoditi. Sve to me je izbacilo iz koloseka. Međutim, potpuno me je dotuklo kada sam se suočila i sa zdravstvenim problemima - kaže za magazin "Hello!" Marina Tadić.
- Dogodilo mi se ono najteže što jednog pevača može da zadesi, a to su problemi sa grlom i glasnim žicama. Nisam mogla da pevam dva meseca i mnogo sam se plašila kako će oboljenje glasnih žica uticati na moj glas. Neizvesnost mi je pala izuzetno teško pa sam bila depresivna zbog svega što mi se dešavalo. Pored svega toga, imala sam različite komplikacije prilikom kupovine stana i izdavanja novog albuma „Bol za bol“, tako da mi je životni period u drugoj polovini prošle godine bio najteži do sada - iskrena je pevačica.
Međutim, Marina je uz pomoć snažne volje uspela da prevaziđe sve probleme i da pronađe svetlost na kraju tunela.
- U jednom trenutku shvatila sam da ne smem da posustajem i da moram da se borim. Posle toga problemi su počeli da se rešavaju jedan za drugim. Izdala sam album, kupila stan, a bolest sam uspela da saniram. Desilo mi se više lepih stvari nego što sam očekivala, a nedavno sam dobila i ulogu u trećoj sezoni serije „Budva na pjenu od mora“, zbog čega sam izuzetno srećna - kaže Tadićeva, koja je slučajno dobila rolu uticajne poslovne žene Nikolije.
- Bila sam sa drugaricom u Budvi, gde smo se družile sa Nikolom Šoćem i Momčilom Otaševićem koje dugo već poznajem. Baš tih dana reditelj Milan Karadžić je pravio kasting za ulogu Nikolije i Momčilo mi je predložio da se prijavim. Prihvatila sam izazov i dobila ulogu. Reditelj mi je kasnije rekao da su danima tražili odgovarajuću devojku za tu rolu, koja je specifična. Reč je o dami koja je sebi dala nadimak Niki de Kapone. To je devojka koja je kao mlada otišla u Italiju i izgradila uspešnu karijeru u biznisu, tako da će dovesti jednog grofa koji će poslovati sa glavnim junakon Savom Bačićem. Pojaviću se u deset epizoda nove sezone i jako sam srećna zbog toga - iskrena je popularna pevačica koja je još kao dete pokazivala talenat za glumu.
- Dok sam išla u osnovnu i srednju školu uvek sam bila član dramskih sekcija i igrala sam u mnogim školskim predstavama. Kasnije, kada je došlo vreme da upišem fakultet, odlučila sam se za studije fizičke kulture, ali moja želja za glumom nikada nije izbledela.
Osim što se našla pred potpuno novim poslovnim izazovom, ova lepa dama nedavno je snimila i spot za svoju pesmu „Moj lepi skote“, u kome je želela da skrene pažnju na sve češće nasilje nad ženama.
- Bila sam učesnica kampanje „Stop nasilju nad ženema“, ali sam novim spotom želela još jednom da skrenem pažnju na taj problem u našem društvu na koji se ne obraća dovoljno pažnje - objašnjava Tadićeva koja tvrdi da u njenom životu za sada ne postoji ni jedan poseban muškarac.
- Nisam zaljubljena, ali me to ne tišti jer sam na poslovnom planu ostvarila velike uspehe. Uostalom, iza mene je ružan životni period, pa sada polako uređujem svoj život deo po deo. U životu se sve desi u pravo vreme pa sam sigurna da će i meni doći prava ljubav kada to bude trebalo da se desi - zaključuje ponosna Valjevka.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin