Nikola Šoć: Posle uloge u spotu nastavio snimanje serije

Nikola Šoć: Posle uloge u spotu nastavio snimanje serije

Autor: | 09/06/2012

0

Poznati maneken i glumac Nikola Šoć nedavno je snimio spot sa pevačicom Marinom Tadić za njenu najnoviju numeru „Bol za bol“. Oni su snimali na više lokacija u Beogradu, a atraktivni Crnogorac imao je ulogu dečka lepe pevačice:
- Čim sam dobio poziv od Marine Tadić prihvatio sam ponudu pošto je cenim kao pevačicu, a i pesma mi se jako dopala. Snimali smo na Novom Beogradu i u „Vili Jelena“, a ja sam imao ulogu njenog dečka mada nije bilo poljubca - kaže Nikola koji trenutno snima seriju „Budva na pjenu od mora“:
- Trenutno sam u Crnoj Gori i snimam seriju. U prvim delu sam imao malu ulogu, ali sada je ona proširena i jako sam zadovoljan zbog toga. Za sada nemam planove za leto, a kao i svi učesnici „Survivora“ očekujem finale tog takmičenja - iskren je poznati Crnogorac koji tvrdi da za sada nema devojku:
- Nakon povratka sa Kostarike nisam upoznao ni jednu devojku u koju bi mogao da se zaljubim. Što se tiče mog odnosa sa Kristinom, nismo više toliko bliski jer oboje imamo mnogo obaveza tako da se ređe čujemo, ali smo ostali prijatelji i održavamo kontakt - zaključuje Šoć. 

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin