"X Faktor" Srbija: Seka Aleksić, Severina, Dino Merlin i Sergej Trifunović u žiriju?

"X Faktor" Srbija: Seka Aleksić, Severina, Dino Merlin i Sergej Trifunović u žiriju?

Autor: | 14/07/2013

0


Severina Vučković, Dino Merlin, Seka Aleksić i Sergej Trifunović biće članovi žirija jednog od najgledanijeg šou programa na svetu "X faktora". Kako piše "Informer" dogovor sa Severinom Vučković je već postignut dok sa Svetlanom Sekom Aleksić, Sergejem Trifunovićem i Dinom Merlinom je u završnoj fazi.
- Posle odustajanja Gorana Bregovića, koji se opravdao brojnim zakazanim koncertima po svetu i ogromne sume za honorar koju je tražio menadžment Zdravka Čolića, Željko Mitrović okrenuo se Sergeju Trifunoviću, koji bi trebalo da bude srpska verzija Sajmona Kauela. Njegov “nadrndani stav” se potpuno uklapa u koncepciju ovog programa - izjavio je pouzdan izvor.
Ipak, iz menadžmenta Merlina navode da pevač, zbog obaveza oko novog albuma, neće biti u mogućnosti da bude član žirija. Izvori bliski pevaču tvrde da je u pitanju cena koju pevač traži kako bi postao jedan od članova žirija. Goran Bregović je tražio 100.000 evra, a Zdravko Čolić čak duplo više od kolege, 200.000 evra. "X faktor" počinje sa emitovanjem na televiziji "Pink" u oktobru ove godine.

Izvor: Informer/cdm.me

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin