Biljana i Janko Tipsarević: Radost zbog roditeljstva

Biljana i Janko Tipsarević: Radost zbog roditeljstva

Autor: | 23/07/2013

0

Bračni par Tipsarević, slavni srpski teniser Janko i njegova supruga Biljana, koja je veoma uspešna dizajnerka, nekoliko dana posle proslave treće godišnjice braka u Dubaiju imali su još jedan veliki povod za slavlje. Biljanin trideseti rođendan proslavili su u Beogradu, zajedno sa prijateljicama lepe Novosađanke sa kojom je uspešni Beograđanin sedam godina zajedno. To je bio dobar povod da skladni bračni par prijateljima saopšti najlepšu vest, da će se uskoro ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi. Beba, koja će na svet doći kroz pet meseci, biće najlepši dar u ostvarenom i skladnom životu poznatog bračnog para. Biljana, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, odlično podnosi drugo stanje. Budući da će atraktivni supružnici dobiti prvo dete, veoma su uzbuđeni zbog novosti koju su dugo priželjkivali. Atraktivna tridesetogodišnjakinja ostala je u Beogradu, dok je njen suprug, sportista Janko otputovao u Nemačku zbog profesionalnih obaveza.
Budući da trudnicama nije preporučeno da mnogo lete avionom posle prvog tromesečja, supruga uspešnog tenisera u narednom periodu više vremena će provoditi u srpskoj prestonici, kao i u rodnom Novom Sadu, gde će uživati u druženju sa porodicom i dugogodišnjim prijateljicama.
Dvadesetosmogodišnji teniser je uzbuđen što će postati otac i već je sa suprugom osmislio detalje dečje sobe u njihovom beogradskom stanu, a izbor garderobe za bebu odložili su dok ne budu saznali pol deteta.
- Janko i ja mnogo volimo decu, umemo da se družimo sa njima. I pored toga što u našim najužim porodicama još nema dece, okruženi smo mališanima naših bliskih prijatelja koji su predivni, tako da su naša druženja uvek bučna, vesela i dinamična - izjavila je nedavno Biljana za magazin "Hello!" kada je zajedno sa suprugom poželela da se ostvare kao roditelji.
- Za sada nas je dvoje. Polako, doći će i to na red i tome se unapred oboje radujemo. Biću sjajan otac - rekao je Janko.
On je mnogo puta u javnosti isticao kako mu najviše znači podrška koju mu sa tribina pruža supruga koja je uvek uz njega kada joj to obaveze dozvole. Sada je potpuno posvećen Biljani i svim njenim željama, mada nije zahtevna trudnica i vrlo je aktivna.
- Biljana je moj prioritet. Stalo mi je da se ona dobro oseća u svakom trenutku, pogotovu dok me prati na turnirima. Vvolim i da zna i oseća koliko je volim. Super je što imamo ista interesovanja u umetnosti, pozorištu i muzici, tako da uvek organizujemo neke zanimljive "akcije" - nedavno je za "Hello!" rekao Janko koji je sa porodicom i prijateljima nekoliko dana slavio najlepšu životnu pobedu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin