Seka Aleksić: Na udaru kritika glumaca zbog angažmana u "Štrumpfovima"

Seka Aleksić: Na udaru kritika glumaca zbog angažmana u "Štrumpfovima"

Autor: | 26/07/2013

0

Glumac Slobodan Stefanović u susret premijeri sinhronizovane verzije animiranog filma "Štrumpfovi 2", koja će se dogoditi za dva dana u "Sinepleksu", javno je negodovao što je pevačica Seka Aleksić pozajmila glas Štrumpfeti, jer ona "ne zaslužuje da učestvuje u materijalu namenjenom za zabavu najmlađih".
"Seka Aleksić daje glas Štrumpfeti. Kažu, marketinški je dobro. Je l' može moj Štrumpf na bolovanje? I sad ispade Seka veća institucija od Štrumpfova. Kao oni ne mogu da se dobro prodaju bez Seke. Ma čekaj...", napisao je dobitnik ovogodišnje nagrade "Zoran Radmilović" na Tviteru.
Stefanović je u prepisci sa kolegama napisao i da je zabrinut da pevačica može loše da utiče na decu, nagovestio da ni drugi glumci u projektu nisu zadovoljni što Seka glasom dočarava Štrumpfetu.
- Nije joj Vujke dao ulogu, u pitanju je direktiva - stoji i dalje napisano na Slobodanovom Tviteru, koji je otkrio i da ne bi učestvovao u crtanom filmu da je na vreme saznao da će Štrumpfeta biti Seka Aleksić.
Povodom ovih komentara oglasila se i sama pevačica, koja je putem društvenih mreža objavila:
- Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnostu gostuju u takvim projektima. Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota... Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno zbog čega bi se bilo ko postideo, već naprotiv, odem često da pogledam mjuzikle u "Pozorištu na Terazijama" u kojima i ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi. Na kraju, kada ja o nekome pričam tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo tog projekta. Hvala – reagovala je pevačica u saopštenju na društvenim mrežama povodom Stefanovićevih prozivki.

Izvor: Blic, Puls

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin