Danica Maksimović: Podrška Seki Aleksić

Danica Maksimović: Podrška Seki Aleksić

Autor: | 27/07/2013

0

Izgleda da nisu svi glumci istog mišljenja kao glumac Slobodan Stefanović, koji je osudio učešće Svetlane Aleksić u projektu "Štrumpfovi 2", u kojem ona pozajmljuje glas Štrumpfeti, jer je u njenu odbranu stala istaknuta umetnica Danica Maksimović, koja je oštro osudila napad na Seku.
- Ne treba nikoga kriviti, pa ni Seku što je dobila angažman u tom projektu. To odlučuju vlasnici licence koji preslušavaju glasove. Ukoliko im se glas svidi, oni daju dozvolu i to treba poštovati. U svetu je trend da pored glumaca i pevači učestvuju u sinhronizaciji animiranih filmova, tako da u tome ne vidim ništa sporno. Ako ćemo zbog toga suditi nekome, to je zaista sramotno. Ima i gorih stvari koje u ovoj zemlji treba sankcionisati - istakla je Danica za "Alo!".
Kako je Svatlanu Aleksić putem Tvritera napao glumac Slobodan Stefanović, ona mu je i odgovorila preko svog Fesjbuk profila, pitajući ga da joj otkrije ko je naredio da baš ona pozajmi glas zloj Štrumpfeti.
- Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnosti gostuju u takvim projektima. Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on, koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota. Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno zbog čega bi se bilo ko postideo, već naprotiv, odem često da pogledam mjuzikle u Pozorištu na Terazijama u kojima i ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi. Na kraju, kada ja o nekome pričam, tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo tog projekta? - zapitala je Seka Stefanovića, a mi smo kontaktirali s njim kako bismo saznali da li će joj odgovorti, kao i da li će obelodaniti po čijoj je direktivi dobila ovaj posao.
- Hvala vam na interesovanju, ali zaista nemam komentar. Seki ću u svakom slučaju odgovoriti lično - izjavio je Slobodan.
Podsećanja radi, Stefanović je najpre javno odgovarao Seki na društvenoj mreži Tviter i tako započeo čitavu diskusiju.
- Seka Aleksić daje glas Štrumpfeti. Kažu, marketinški je dobro. Je l' može moj Štrumpf na bolovanje? I sad ispade Seka veća institucija od "Štrumpfova". Kao, oni ne mogu da se dobro prodaju bez Seke. Ma čekaj - pisao je glumac, a kada su ga pitali zbog čega joj je Dragan Vujić dao ulogu, on je pomenuo direktivu.
- Nije joj Vujke dao ulogu, u pitanju je direktiva - istakao je Slobodan, koji ipak nije otkrio po čijoj naredbi je Seka dobila posao.
Seka Aleksić se danas putem tvitera zahvalila Danici Maksimović na podršci.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin