Ivana Stamenković Sindi: Zabava sa najmilijima

Ivana Stamenković Sindi: Zabava sa najmilijima

Autor: | 27/07/2013

0

Ivana Stamenković Sindi, koja je posle učešća u rijalitiju "Veliki brat" najavila povratak na estradnu scenu, počela je da nastupa i promoviše singl "Telo gori", a prošlog vikenda proslavila je trideset četvrti rođendan. Nekadašnja članica grupe "Models" i majka trogodišnje Petre, koju ima iz braka sa Nikolom Pavlovićem, rođendansko slavlje upriličila je u beogradskom kafiću "Pevac". U večernjim časovima, u prijatnom ambijentu kafića sa nekoliko spojenih stolova na kojima je bilo postavljeno ukusno posluženje i raznovrsni kokteli, Ivana je s osmehom na licu dočekivala goste. Kao i uvek moderno obučena, za to specijalno veče odabrala je crno-belu odevnu kombinaciju u kojoj je akcenat bio na njenim divno izvajanim nogama.
Uz petnaestak najbližih prijatelja i emotivnog partnera Uroša Ćertića, sa kojim je otpočela vezu posle njihovog učešća u popularnom rijalitiju, slavljenica je uživala u opuštenoj atmosferi i dobroj zabavi. Markantni Beograđanin, koji je angažovan kao kaskader u filmu Pirsa Brosnana "November Man", pomogao je svojoj izabranici u organizovanju slavlja.
- Iako nisam htela da organizujem pompeznu proslavu rođendana, opuštena zabava uz razgovor sa meni dragim ljudima u kafiću spontano se pretvorila u lepo slavlje koje je potrajalo nekoliko sati posle ponoći. Te večeri sa mnom su bili svi koji mi znače, moj dečko, sestra Nevena i bliski prijatelji. Uživala sam u druženju sa svima njima uz odličnu muziku koju je puštao didžej koji se potrudio da ne bude mnogo glasno, pa nismo morali da se nadvikujemo. Pre ponoći nazdravili smo šampanjcem sa jagodom. Zanimljiva anegdota ulepšala mi je proslavu. Kada je konobar izneo tortu sa ukusom vanile i višnje, gosti kafića spontano su počeli da aplaudiraju. Kada su mi Uroš i Nevena pomogli da zapalimo četiri "baklje" na torti, kafić je uglas počeo da peva rođendansku pesmu "Divan dan", što me je jako obradovalo i razveselilo - govori brineta koja je insistirala da sama usluži goste, te je sama svima sipala šampanjac i isekla slavljeničku tortu.
Po završetku rođendanske žurke gosti su zadovoljni otišli kući, dok je slavljenici njen dečko Uroš pomogao da u automobil spakuje brojne poklone koje je dobila te večeri. Narednog dana usledilo je još jedno slavlje, sa kćerkom i roditeljima.
- Pošto je te slavljeničke večeri moja kćerka bila kod mojih roditelja, narednog dana ujutru odmah sam otišla kod njih. Kada me je Petra videla, odmah je pitala gde je torta. Skoknula sam do obližnje poslastičarnice i donela tortu na koju sam stavila trideset četiri svećice. Sa roditeljima i kćerkom imala sam lepu proslavu u roditeljskom dom, uz neizbežno gašenje svećica, na čemu je Petra insistirala. Poželela sam da budem zdrava i srećna, kao i cela moja porodica - kroz osmeh za magazin "Hello!" završava Stamenkovićeva.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin