Ivana Stamenković i Uroš Ćertić: Ljubav na dva točka

Ivana Stamenković i Uroš Ćertić: Ljubav na dva točka

Autor: | 24/06/2013

0

Nekadašnja članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi i njen emotivni partner, kaskader Uroš Ćertić nedeljama su priželjkivali da se prolepša vreme kako bi uživali u vožnji motociklom. Učesnici okončanog rijalitija „Veliki Brat“, u kome su se družili, da bi se posle i emotivno zbližili, najviše vole da slobodno vreme provode obilazeći ulice Beograda na dvotočkašu. Uroš, koji je inostranu karijeru kaskadera izgradio hrabrim "vratolomijama" na motociklu, potpuno je „zarazio“ svoju devojku ovom adrenalinskom aktivnošću, pa je Ivana za dva meseca, koliko se zabavljaju, postala veliki zaljubljenik u brzu vožnju. Nekadašnja „modelsica“, koja je posle medijske promocije singla „Telo gori“ počela da nastupa po Srbiji, bila je zaokupljena vežbanjem koreografije za predstojeće koncerte, dok je njen partner vredno radio. Naime, poslednjih nedelja viđen je kako razgovara sa Pirsom Brosnanom u pauzama snimanja filma „November Man“ u Beogradu. U filmu je Ćertić angažovan kao kaskader i njegova hrabra vožnja na setu u centru grada danima se prepričavala u krugovima inostrane filmske produkcije.
Ljubavni par, koji skupa posećuje javne događaje i restorane, ali uživa i u zajedničkom vremenu u osami, početkom prošle nedelje prvi put se razdvojio od započinjanja veze. Naime, tridesetjednogodišnji Beograđanin otputovao je u Bugarsku, gde je po drugi put predsedavajući žiriju velikog internacionalnog takmičenja u vožnji motorom slobodnim stilom.
- U velikom takmičenju u „freestyle“ vožnji motora bio sam jedan od sudija. To je drugi put da sam u tom svojstvu na velikom takmičenju, gde je bilo motociklista iz celog sveta, a najbolje su se pokazali oni iz Sjedinjenih Američkih Država - za magazin „Hello!“ kaže markantni Uroš, koji je nedavno sa Ivanom bio u žiriju za odabir najlepše devojke na "Moto-festu" održanom na Kalemegdanu.
Atraktivni par, koji je za magazin "Hello!" obelodanio da je u strasnoj romansi, od započinjanja veze gotovo da se ne razdvaja. Rastanak na nedelju dana oboma je teško pao jer su najviše slobodnog vremena provodili skupa u njenom ili njegovom stanu u Beogradu.
- Vreme koje provodimo zajedno nam je dragoceno. Uživamo kada smo skupa, odlično se slažemo i vreme uglavnom provodimo smejući se, jer smo oboje po prirodi pozitivne osobe. Jedva smo čekali da posle kišnog perioda nastupe sunčani dani, jer uživamo u vožnji na Uroševom motoru. Ponekad napravi neki opasan potez, kao što je vožnja na jednom točku, ali sam se već oslobodila straha - ne krije zadovoljstvo poznata tridesettrogodišnjakinja dok govori o svom izabraniku.
Iako su mnogi sumnjali u dugovečnost ljubavne veze ovog popularnog para, njih dvoje s vremenom postaju sve bliži i zaljubljeniji.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin