Monika Beluči: Snimanje filma sa Emirom Kusturicom počinje u septembru

Monika Beluči: Snimanje filma sa Emirom Kusturicom počinje u septembru

Autor: | 30/07/2013

0

Jedna od najseksepilnijih svetskih glumica Monika Beluči svoju rolu u novom filmu Emira Kusturice "Ljubav i rat" snimaće od 11. septembra. Ona je pored našeg reditelja, koji takođe glumi u svom filmu, najveća zvezda ovog projekta.
Prvo delo Emira Kusturice posle pet godina kinematografske pauze sastoji se od tri metaforične priče. Scenario je Kusturica uradio sa kćerkom Dunjom.
Emir Kusturica trenutno je na festivalu "Kubana" u ruskom gradu Krasnodaru sa svojom operom "Vreme cigana". Emir je sa kompletnom ekipom predstave već nekoliko dana u Krasnodaru, a premijera za festivalsku publiku biće održana 1. avgusta.
Prva priča govori o vojniku u jednoj zemlji, u jednom ratu, čiji je zadatak da u selu nabavlja mleko i na magarcu ga doprema do svojih saboraca. U drugoj priči govori se o ženi koja je vojniku davala mleko. Ona je trebalo da se uda, ali na svadbu upada protivnička vojska i ubija sve svatove i goste.
U trećoj priči bivši vojnik je pustinjak i monah, koji, kada završi svoje dnevne obaveze, natrpa ruksak kamenom i s njim se penje na vrh kamenite litice da bi ga istresao.

Izvor: Blic

Foto: M. Cvetković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još