Samsung postao sponzor za mobilne komunikacije takmičenja EuroBasket 2013.

Samsung postao sponzor za mobilne komunikacije takmičenja EuroBasket 2013.

Autor: | 08/08/2013

0


Kompanija Samsung Electronics Ltd. biće sponzor košarkaškog prvenstva EuroBasket 2013, najvećeg međunarodnog događaja koji se održava 2013. godine u Sloveniji, u kategoriji mobilnih komunikacija.
Samsung GALAXY S4 biće zvanični mobilni telefon takmičenja, a Samsung GALAXY tablet računari - zvanični tablet računari takmičenja EuroBasket 2013.
- Samsung je ponosan što podržava EuroBasket 2013, što je naše prvo sponzorstvo u evropskoj košarci -" izjavio je Stiven Tejlor, potpredsednik poslovne jedinice za brend u kompaniji Samsung Electronics Evropa.
- Imamo jako prisustvo u Sloveniji i drago nam je što možemo da podržimo tako jedan važan događaj. Košarka je sve popularnija u Evropi, kao i slembol, 3x3 basket i košarka iz invalidskih kolica. Ovaj turnir će biti fantastična reklama za sport.
Međunarodni turnir biće održan u Sloveniji od 4. do 22. septembra. Dvadeset četiri tima će učestvovati u ukupno devedeset mečeva u četiri slovenačka grada – Ljubljani, Celju, Kopru i Jesenicama.
- Svako novo sponzorstvo daje dodatnu vrednost projektu, posebno ako značaj događaja prepoznaje i tako velika i poznata kompanija kao što je naš novi partner Samsung - rekao je Aleš Križnar, direktor takmičenja EuroBasket 2013.
-Posebno nam je drago što Samsung i EuroBasket 2013. imaju iste vrednosti kada je reč o zajednici i odgovornosti.
- Drago mi je što mogu da objavim da smo grupi sponzora dodali Samsung kao novog partnera takmičenja EuroBasket 2013. Samsung će pokrivati kategoriju mobilnih komunikacija - izjavio je Iztok Rems, generalni sekretar slovenačke košarkaške federacije.
- Želimo da naglasimo da je takmičenje EuroBasket kako sveslovenački projekat tako i globalni projekat koji će predstaviti našu zemlju u svetu, a to će biti mnogo lakše sa tako uvaženim partnerom na našoj strani. Samsung nije novi član slovenačke košarkaške porodice, jer je mnogo godina bio sponzor 3x3 basketa i ja sam uveren da će se saradnja na takmičenju EuroBasket ostvariti na obostrano zadovoljstvo.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 236.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com.

O takmičenju EuroBasket 2013.

Ovo sponzorstvo je trinaesto po redu na lokalnom nivou. Prema pravilima FIBA Evropa, lokalni organizacioni komitet može da potpiše sporazum o sponzorstvu sa najviše 16 partnera, i u tri kategorije: četiri generalna sponzora, četiri sponzora događaja i osam zvaničnih dobavljača. Poslednje takmičenje je održano u Litvaniji 2011, gde je Španija osvojila titulu. Za više informacija posetite www.eurobasket2013.org.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još