Ivana Baltić: Uživanje sa dečkom na odmoru u Turskoj

Ivana Baltić: Uživanje sa dečkom na odmoru u Turskoj

Autor: | 12/08/2013

0


Voditeljka televizije "Pink" Ivana Baltić dane odmora provodi u turskom letovalištu Kemer, gde je otputovala sa svojim izabranikom arhitektom Zoranom Aleksićem. Dok su birali odgovarajuću destinaciju za odmor čim su ugledali luksuzni hotelski kompleks "Orange County“ u ovom predivno mestu antalijske regije, oduševili su se i odlučili da to bude njihova desetodnevna oaza. Enterijer i eksterijer očaravajućeg rizorta, gde Ivana i Zoran provode romantične trenutke, ali i aktivan odmor, inspirisan je Amsterdamom, što ih je posebno oduševilo.
- S obzirom na to da je prošlogodišnje jedrenje bilo više avantura i nešto sasvim novo za mene, ove godine akcenat smo stavili na drugačiju vrstu aktivnog odmora. Osim izležavanja na plaži i Zoran i ja volimo i da obiđemo neki lep grad, prošetamo u prirodi, kao i da izađemo u noćni provod. Zato smo po preporuci turističke agencije odabrali Tursku.
Iako su i ranijih godina imali prilike da borave u ovoj zemlji, Ivani i Zoranu je ovo bio prvi put da posete Kemer, jedno od najlepših letovališta na Mediteranu.
- Oduševljeni smo Kemerom, fantastična bistra voda i dugačke plaže učinili su da se zaljubimo u ovaj deo turske obale. Svake večeri u hotelu su organizovane tematske zabave od cirkusa, preko poznatih didžejeva, pa nam ni u jednom trenutku nije dosadno. Takođe, uživamo u vrhunskim specijalitetima iz čitavog sveta, jer je na meniju svakog dana druga nacionalna kuhinja, pa smo imali priliku da probamo fantastične riblje specijalitete, kao i azijska jela. Kemer je neverovatna destinacija, ima toliko divnih sadržaja, a posetili smo i ogroman šoping centar, gde smo kupili divne suvenire za naše prijatelje kojima ćemo ovo mesto, kao i hotel, od srca preporučiti - govori Ivana za "Hello!".
Ivanin dečko Zoran pored divnih uspomena sa ovog letovanja poneće i sjajne impresije o arhitekturi prestižnog rizorta u kome je odmarao sa svojom lepšom polovinom.
- Na originalni i znalački način reprodukovana je holandska arhitektura i njen evropski duh, a uklopljena u ovu lokaciju pokraj mora dobila je i sasvim drugi, poboljšani kvalitet. "Amsterdamske" fasade ovde su obasjane suncem, a poznati holandski "rečni kanali" ovde je prelepi bazen sa tirkiznom vodom, trotoari su plaže koje umesto bicikala krase udobne ležaljke. Ono što se na slici ne može videti je neverovatan duh i pozitivna energija koja se može osetiti na svakom koraku. Miris letnje zabave koji mami i odlični uslovi za relaksaciju i odmor na predivan način se prožimaju. Sobe su luksuzne i udobne, potpuno prilagođene svakom ukusu, dok pogled sa balkona na obalu oduzima dah - slikovito priča Zoran.
U ovom prelepom turskom gradiću Ivana i Zoran stekli su i neka nova poznanstva i zanimljiva iskustva kojih će se uvek rado sećati.
- Hotel je prepun mladih ljudi iz svih krajeva sveta. Posebno nam je bilo zanimljivo da se družimo sa ljudima iz Azije koji su nas upoznavali sa običajima i svojom, za nas, egzotičnom kulturom - završava razgovor voditeljka televizije "Pink".

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti