Ana Mitić: Ne brinem o kilogramima nakon trudnoće

Ana Mitić: Ne brinem o kilogramima nakon trudnoće

Autor: | 05/09/2013

0

Prezenterka vesti na "Prvoj" televiziji Ana Mitić nedavno je uz pomoć supruga Vladana, direktora televizije "KCN", organizovala rođendansku proslavu njihovom sinu Strahinji. Velikom dečjem slavlju prisustvovala je i njihova mlađa mezimica Mia, koja ima tek mesec i po dana, ali je uživala u svojim kolicima u mirnom delu igraonice. Ponosni roditelji potrudili su se da na dan trećeg rođendana njihovog mališana sve bude podređeno njegovim željama. Poznavajući njegovu ljubav prema crtanim junacima, odlučili su da naprave mali maskenbal, pa su za tu priliku angažovali stručnjaka u bodi-artu, koji je oslikao lica svih gostiju.
- Strahinja je postao veliki dečak koji se raduje i sa uzbuđenjem iščekuje rođendan. U skladu sa njegovim uzrastom odlučili smo da proslavu organizujemo u igraonici koja se nalazi u blizini našeg doma, a među gostima je bilo desetak njegovih vršnjaka koji su se odlično zabavljali tog dana - počinje priču Ana.
- Naš sin voli da se maskira tako da smo mu prošle godine suprug i ja organizovali maskenbal povodom drugog rođendana, a ovoga puta smo u dogovoru sa njim želeli nešto malo drugačije, pa smo se odlučili za bodi art. Tako su svi mali gosti imali priliku da se njihova lica ocrtaju onako kako žele, što je deci bilo veoma zanimljivo. Inače, naš sin je svakodnevno u ulozi nekog od crtanih junaka i u zavisnosti od njegovog izbora moramo tako i da ga zovemo - govori ponosna majka.
Osim u maskiranju, slavljenik i njegovi gosti uživali su u raznim igrama u igraonici.
- Mališani su sve vreme trčkarali po igraonici i igrali se, a Strahinja je bio srećan što ima veliko društvo. Naročito je bio uzbuđen kada je duvao svećice na rođendanskoj torti, koju su krasili motivi aktuelnih crtanih junaka "Angry Birds". Poslužili smo još jednu tortu, koja je takođe bila ukrašena njegovim omiljenim junacima, jer nije mogao da se odluči samo za motiv iz jednog crtaća - kaže Mitićeva.
Šarmantna voditeljka trenutno je na porodiljskom odsustvu jer je nedavno dobila kćerku Miu koja je unela mnogo sreće u njihov dom. Stariji Strahinja već sada je zaštitnički nastrojen prema sestri, za koju je on odabrao ime.
- Poslednjih mesec i po dana potpuno sam posvećena deci. I pored toga što sam radoholik i što mnogo volim svoj posao, ne mogu da kažem da mi ova promena ne prija. Kada u kući imate dvoje male dece, uvek ste u pokretu i nikada vam nije dosadno. Strahinja je oduševljen bebom jer je od početka moje trudnoće želeo da dobije sestru, ali povremeno pokazuje znake ljubomore uobičajene za njegov uzrast. Suprug mi mnogo pomaže oko dece, on uglavnom provodi vreme sa Strahinjom, a ja sa bebom - kaže Ana, koja ne spada u dame koje vode računa o višku kilograma posle porođaja.
- Još se nisam vratila na svoju prvobitnu težinu, ali to mi trenutno nije prioritet. Posle prvog porođaja, iako nisam držala dijete posle nekoliko meseci, višak kilograma je nestao, a verujem da će tako biti i ovog puta - tvrdi atraktivna brineta koja još ne zna kada će se vratit svom poslu na televiziji.
- Radila sam sve do osmog meseca trudnoće, a trenutno ne razmišljam o povratku na posao, ali svakako ne planiram da pravim dugu pauzu. Kada osetim da je vreme za to i u dogovoru sa pretpostavljenima, vratiću se poslu - zaključuje uspešna voditeljka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti