Keri Vošington: Za mene je najbolje da ne govorim o privatnom životu

Keri Vošington: Za mene je najbolje da ne govorim o privatnom životu

Autor: | 06/09/2013

0

Keri Vošington, koja se u junu tajno udala za ragbistu Namdija Asomugu, izjavila je da nije želela da javnost sazna za njihovo venčanje jer je njena prva veridba propala. Zvezda serije "Skandal" kaže da je svoju vezu i planove za svadbu namerno krila od medija, te da je odlučila da više ne govori detalje o svom privatnom životu. Ona kaže da se na taj korak odlučila pošto je raskinula veridbu sa glumcem Dejvidom Moskovom 2005. godine.
- Naučila sam iz iskustva da za mene nije dobro da govorim o svom privatnom životu. Ranije sam otvoreno govorila o tome, čak sam bila na naslovnici magazina za venčanje. Ali, nisam mogla da kažem da ću govoriti samo o dobrim stvarima, ne i o lošim. Zato sam odlučila da to više neću raditi - objasnila je Keri.
Tridesetogodišnja glumica kaže da nema ništa protiv svojih koleginica koje su spremne da medijima otkriju sve o svojim vezama, ali da ona ne želi da rizikuje.
- Prolazim svetom sa burmom i kada mi ljudi čestitaju, ja im se zahvalim. Ali, nastaviću da ne govorim o tome. Ne želim da zvučim samozadovoljno zbog toga, ali poenta je da je to najbolje za mene. Imam drugarice u ovom poslu koje govore o svom privatnom životu i to za njih funkcioniše, i meni se to dopada. Ali to nije za mene - zaključila je Keri.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još