Kris i Brus Džener: Definitivni kraj 22 godine dugog braka

Kris i Brus Džener: Definitivni kraj 22 godine dugog braka

Autor: | 09/10/2013

0


Kris i Brus Džener razišli su se nakon 22 godine braka.
Bivši par, koji zajedno ima dve kćerke - Kendal (17) i Kajli (16) i po četvoro dece iz prethodnih brakova, potvrdili su da su rešili na svoj brak da stave tačku, ali da će ostati prijatelji.
Zvezda "Keeping Up with the Kardashians" rekla je za E! News:
- Živimo razdvojeno i mnogo smo srećniji ovako. Ali uvek ćemo se voleti i poštovati. Iako smo razdvojeni, ostaćemo zauvek najbolji prijatelji, i, kao i uvek do sada, porodica će nam biti apsolutni prioritet.
Kris (57) prethodno je odbacila glasine o razvodu, kada se Brus iselio iz njihovog doma u Kalabasasu, Kalifornija, u sopstvenu kuću u Malibuu.
- Smejemo se tome. Volimo se i smejemo se zbog glasina. Ovakvi tračevi o nama kruže već godinama - rekla je tada, ali se ispostavilo da su ovoga puta "tračevi" bili istiniti.
Njihov razvod došao je ubrzo nakon svađe oko toga da li bi trebalo da poseduju pištolj, kao i da li da dozvole svojim kćerkama tinejdžerkama da napuste škole.
Osvajač olimpijske medalje, Brus (63), prethodno je bio u braku sa Lindom Tompson, sa kojom ima dva sina, Brendona i Brodija, a sa prvom suprugom Kristi Kraunover ima sina Barta i kćerku Kejsi. Nedavno je objavio da se bori sa rakom kože, nakon što je operiaso nos.
Kris, čiji je tolk-šou otkazan posle jedne sezone, ima četvoro dece - kćerke Kortni, Kim i Kloi i sina Roba Kardašijana, sa pokojnim suprugom, poznatim advokatom Robertom Kardašijanom, koji je branio O.J. Simpsona, optuženog za ubistvo supruge Nikol, kojoj je Kris bila dobra prijateljica - zbog čega je njihov brak i okončan.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još