Zvezde Granda: Incident na snimanju emisije

Zvezde Granda: Incident na snimanju emisije

Autor: | 09/10/2013

0


Zorica Brunclik je usred emisije "Zvezde Granda" krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: "Bez fizičkog kontakta, molim vas!"

Naime, ovogodišnji pobednik popularnog takmičenja "Zvezde Granda" neće biti biran na osnovu glasova publike, nego je za tu priliku oformljen žiri u čijem su sastavu pored Lepe Brene i Saše Popovića, pevači Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Aca Lukas i kompozitor Dragan Stojković Bosanac. Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija.

Međutim, među članovima žirija često dođe do svađa zbog kandidata.

- Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ona krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: "Daću ti kola ako joj daš glas". Bio je mrtav ozbiljan - ispričao je Saša Popović.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti