Kanje Vest zaprosio Kim Kardašijan na njen rođendan

Kanje Vest zaprosio Kim Kardašijan na njen rođendan

Autor: | 22/10/2013

0

Kim Kardašijan verila se za oca svoje kćerkice Nort, Kanjea Vesta, navode strani mediji. Reper je, prema rečima izvora, zaprosio rijaliti zvezdu pred njihovim prijateljima i porodicom na stadionu u San Francisku. Prema pisanju portala "E! News", on je specijalno za ovu priliku iznajmio ceo stadion.
Juče su mediji su spekulacije da Kanje planira da zaprosi Kim na njen rođendan, 21. oktobra, te da je čak izabrao savršeni prsten za tu priliku.
- Kim je danas napunila 33 godine. Kanje planira da je zaprosi na njen rođendan. Izabrao je prsten luksuzne juvelirkse kuće "Boucheron" na nedavnom putovanju u Pariz. Ali sve je strogo poverljivo - otkrio je juče izvor.
Očekuje se da će reper da potvrdi vesti o veridbi na jednom od nastupa u Kaliforniji koji ga očekuju sledeće nedelje, a gde će i Kim biti u publici.
- U petak Kanje nastupa u Las Vegasu, a iste večeri Kim planira rođendansko slavlje u jednom ondašnjem klubu. Veruje se da će to biti i proslava veridbe. Doći će cela porodica Kardašijan i to će biti porodično okupljanje - dodao je izvor.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još