Kim Kardašijan: Udajem se za svog najboljeg prijatelja

Kim Kardašijan: Udajem se za svog najboljeg prijatelja

Autor: | 23/10/2013

0

Kim Kardašijan oglasila se po prvi put otkako je objavljeno da ju je Kanje Vest zaprosio.
- Prošla noć je bila magična! Ja sam najsrećnija devojka na svetu. Udaću se za svog najboljeg prijatelja - rekla je uzbuđena Kim za "E! News".
Podsećamo, reper je zaprosio rijaliti zvezdu prstenom sa 15-karatnim dijamantom vrednim 3 miliona dolara, na njen 33. rođendan. Pre nego što je za 35.000 dolara zakupio ceo stadion u San Francisku i unajmio 50-člani orkestar za 50.000 dolara, Kanje je zatražio dozvolu od Kimine majke, Kris Džener. Uz zvuke pesama "Young & Beautiful" Lane Del Rej, i njegovog hita "Knock You Down", on je kleknuo pred Kim, dok su se na velikom semaforu pojavile reči "Molim te udaj se za mene", a nakon što je Kim rekla "Da" na nebu se pojavio vatromet.
Kanje je u tajnosti doveo i njihovu porodicu i prijatelje, koji su potom istrčali na teren i odmah napravili veliku proslavu.
Kako pišu strani mediji, verenički prsten dizajnirala je poznata američka juvelirka Lorejn Švorc, koja je otkrila da je i Kanje učestvovao u dizajnu.
- Kanje je učestvovao na sve moguće načina. Od početka je imao viziju. Pregledao je dosta kamenja i želeo je samo najbolje. Hteo je da izgleda kao da dijamant pluta u vazduhu. Od početka do kraja, sve je bilo njegova ideja.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin