Preminula glumica Dolores Lambaša

Preminula glumica Dolores Lambaša

Autor: | 23/10/2013

0

Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) preminula je oko 14 časova, podlegavši teškim povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći, u direktnom sudaru dva vozila jutros oko 6:45 kod Velike Kopanice u Hrvatskoj.
- Jutros, oko 6,45 sati, na autoputu A3 (severna kolnička traka), kod Velike Kopanice, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene, od kojih jedna teško (opasno po život). Uviđaj je u toku - saopštili su iz hrvatske policije.
Kako je za zagrebački portal "Index" rekla portparol slavonsko-brodske policije, zasad se zna samo da je došlo do kontakta dvaju vozila i nakon udara su sletela s kolovoza. Tada je 32-godišnjakinja teško povređena i prevezena na Odeljenje reanimacije slavonsko-brodske bolnice. Kako javlja "Index", sudarili su se "nisan" i "folksvagen polo", koji su se verovatno i prevrnuli nekoliko puta nakon sletanja s puta. "Index" nezvanično saznaje da je automobilom upravljao televizijski i filmski glumac Stojan Matavulj (52) koji je u nesreći lakše povređen.
Dolores Lambaša igrala je u serijama "Odmori se, zaslužio si", "Zauvek susedi", "Zakon ljubavi" i "Ruža vetrova". Letos su kružile glasine da je u vezi sa 10 godina starijim rediteljom Goranom Rukavinom, a početkom godine glumica je okončala tri godine dugu vezu s preduzetnikom Josipom Radeljakom.

Izvor: Index.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti