Emina Jahović i Mustafa Sandal: Kratki predah u Parizu

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Kratki predah u Parizu

Autor: | 07/11/2013

0

Između brojnih privatnih i poslovnih obaveza, svega nekoliko dana pred počeka emitovanja muzičkog šou-programa "X faktor", gde se pojavljuje kao jedan od članova žirija, Emina Jahović, u društvu supruga Mustafe, provela je nekoliko dana u Parizu. Iako je i ovo njeno putovanje bilo poslovne prirode, pop zvezda uspela je da sa svojim mužem uživa u svim onim stvarima zbog kojih je glavni grad Francuske proglašen za jedan od najromantičnijih centara u Evropi.
Emina je radosno, ruku podruku sa svojim dragim, uživala u šetnji čuvenim Šanzelizeom, obilazeći brojne butike i druge znamenitnosti. Kratke predahe srećni par koristio je za odmor u luksuznim restoranima Pariza. Posetu glavnom gradu Francuske Emina je iskoristila da pronađe idealnu bočicu za svoj parfem, koji će uskoro predstaviti javnosti.
- Mustafa i ja smo zaista imali priliku da uživamo u Parizu. Ipak, glavni razlog mog odlaska u Francusku bila je poseta jednoj od najpoznatijih francuskih kompanija, koja se bavi dizajniranjem bočica za parfeme, jer uskoro planiram da na naše i inostrano tržište lansiram svoj prvi parfem - kaže za "Hello!" Emina.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin