Dijana Janković: Problemi na snimanju novog spota

Dijana Janković: Problemi na snimanju novog spota

Autor: | 12/11/2013

0

Snimanje novog spota Dijane Janković nije bilo nimalo prijatno za ovu pop pevačicu. Prvo je morala da trči kroz šumu u ultravisokim štiklama, a onda je ceo dan provela s ekipom na setu u napuštenoj fabrici mesa, u kojoj se neposredno pre nego što su stigli urušio deo krova.
U ranu zoru u subotu Dijana je na Košutnjaku po scenariju više od dva sata provela u neudobnim cipelama, koje su se slagale s dugačkim crnim mantilom, dok su za njom jurile horde devojaka. A potom je strepela kako za svoj tako i za život na desetine članova ekipe i statista koji su sa njom boravili u jednoj od prostorija stare zgrade, pošto se nekoliko sati ranije deo krova stropoštao u susednoj prostoriji. Iako je sve delovalo sablasno, taj objekat bio je adekvatan za kvalitetnu scenografiju, a Dijana je, iako je unutra bilo dosta hladno uživala u snimanju. Pogotovo jer ju je tokom pauza bodrio suprug Danijel i zagrljajima je utopljavao.
Reditelj Petar Pašić je veoma zadovoljan snimljenim materijalom, a premijera ovog visokobudžetnog spota za pesmu "Laki muškarac", koju je u potpunosti uradio "Atelje trag", očekuje se za sedam dana na Pinku.

Izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin