Mirka Vasiljević: Rođendansko slavlje za sina Andreja

Mirka Vasiljević: Rođendansko slavlje za sina Andreja

Autor: | 14/11/2013

0


Poznata glumica Mirka Vasiljević nedavno je sa svojim emotivnim partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem organizovala proslavu drugog rođendana njihovog sina Andreja. Ponosni roditelji napravili su malu žurku u svom stanu u Bordou, gde trenutno žive zbog angažmana mladog fudbalera, a najlepši poklon sinu podariće u decembru kada će po drugi put postati roditelji.
- Pozvali smo u goste Vujadinove saigrače sa kojima se druži, spremili smo lepo posluženje i rođendansku tortu. Proveli smo lepo popodne, a Andrej je, naravno, bio u centru pažnje. Bilo je interesantno gledati ga kako se raduje zbog svog rođendana. Tražio je da mu se nekoliko puta otpeva slavljenička pesma i tu želju smo mu ispunili. Dobio je i mnogo lepih poklona, što ga je takođe obradovalo - tvrdi Mirka, koja će uskoro ući u osmi mesec trudnoće.
Talentovana mlada glumica i njen suprug s nestrpljenjem čekaju decembar kada će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja. Njihov sin Andrej je rođen u Bordou, pa su odlučili da njihovo dete dođe na svet u istoj klinici.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti