Sergej Ćetković: Pravim dobru pesmu, jer to Evrosongu fali poslednjih godina

Sergej Ćetković: Pravim dobru pesmu, jer to Evrosongu fali poslednjih godina

Autor: | 20/11/2013

0


Sergej Ćetković predstavljaće, kako je juče i zvanično najvaljeno na konferenciji za štampu u Podgorici, Crnu Goru na predstojećem najelitnijem evropskom muzičkom festivalu - Evrosongu, koji se sledeće godine po 59. put održava u Danskoj. Takođe je rečeno da će ovaj regionalni kantautor, poznat po svojim pop baladama, biti i autor pesme.
- Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv RTVCG i čast mi je što ću predstavljati Crnu Goru na izboru za pesmu Evrovizije. Naravno, daću sve od sebe da se predstavimo na najbolji mogući način. Moj tim producenata i ja pažljivo smo pratili šta se dešava na evropskoj muzičkoj sceni. Već uveliko radim kako na tekstu, tako i na samoj kompoziciji. Nadamo se ulasku u finale, što je za mene dobar plasman. Numera će biti pripremljena na više jezika. Na taj način ćemo pesmu približiti, recimo, nekom Italijanu, Francuzu, Englezu... U svakom slučaju očekuje nas mnogo posla, jer želimo dobar plasman. Moje je da napravim dobru pesmu, jer smatram da upravo to poslednjih godina fali tom festivalu - smatra Ćetković i dodaje da da je ovo "nova stranica u njegovoj biografiji i još jedan izazov u četrnaestogodišnjoj karijeri".
- Za sada imamo neke gotove demo snimke i nekoliko refrena, ali kako će finalna verzija zvučati, još uvek tačno ne znamo. Ono čime se trenutno vodimo je da pesma privuče pažnju posle prvog takta - rekao je Sergej Ćetković.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti