Ceca Ražnatović: Sve spremno za večerašnji spektakl u Novom Sadu

Ceca Ražnatović: Sve spremno za večerašnji spektakl u Novom Sadu

Autor: | 22/11/2013

0

Jedna od najvećih domaćih zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, nastupa večeras u Novom Sadu, posle pauze duže od deset godina. Da će koncert biti spektakularan najbolje pokazuje to što su karte rasprodate za samo četiri dana. Zbog toga je Ceca rešila da odmah u subotu održi još jedan. Dvodnevna muzička predstava najpoznatije folk zvezde počinje u petak uveče u 20.00 u Velikoj sali Sportskog centra Vojvodine "Spens", a nastavlja se u subotu na istom mestu u isto vreme.
- Za oba dana je prodato više od 18.000 ulaznica, a kako očekujemo veliki broj posetilaca iz regiona, obezbedili smo i mesta za parkiralište iza "Spensa" - rekla je za "Novosti" Jelena Gajta iz studija "Berar", koji je glavni organizator koncerta.
- Ceca neće imati goste na svom koncertu, ali će imati baletsku trupu. Pripremila je i mnogo zanimljivih svetlosnih i video-efekata.
Na insistiranje folk dive, 200 ulaznica poklonjeno je deci bez roditeljskog staranja iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici i mališanima iz Doma za decu ometenu u razvoju u Veterniku.
- Ceca pravi koncert u Novom Sadu u sklopu turneje "Poziv", a povodom svog novog, istoimenog albuma, tako da publiku očekuju nove pesme, ali, naravno i najbolji, stari hitovi. Turneju je započela letos na beogradskom Ušću, gde je pred više od 100.000 ljudi publici pevala na kolenima. Nesumnjivo da će i u petak uveče nastupom "zapaliti" sve prisutne - najavljuju organizatori.
Osim pesama sa novog albuma, od kojih su već popularne "Ime i prezime" i "Poziv", a ako je suditi po koncertu na Ušću, ni ovaj spektakl neće proći bez najpoznatijih hitova "Idi dok si mlad", "Manta, manta", "Doktor", "Da li to ljubav pravi od nas slabiće", "Tražio si sve", "Beograd"...
Mada je večerašnji koncert rasprodat u rekordnom roku, za reprizu ostale su u prodaji još karte za mesta sa ograničenom vidljivišću po ceni od 1.200 dinara, i ulaznice za VIP mesta, koje koštaju 6.000 dinara.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin