Ceca Ražnatović: Sjajan koncert pred Novosađanima

Ceca Ražnatović: Sjajan koncert pred Novosađanima

Autor: | 23/11/2013

0


Oduševljenje s kojim je novosadska publika u petak dočekala najveću folk zvezdu u Srbiji kada je izašla na binu, nedvosmisleno je pokazalo koliko je bila željno iščekivana svih ovih godina! Jedna od najvećih domaćih zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, nastupila je u petak uveče u Novom Sadu, posle pauze duže od deset godina. Pre Cecinog izlaska na binu, goste su zabavljali DJ-jevi sa miksevima aktuelnih House hitova. Najveća zvezda Balkana na scenu je izašla u dugoj crnoj haljini sa dubokim dekolteom, sa kosom elegantno pokupljenom u punđu, a spektakularni koncert započela je hitom "Nevaljala".
- Dobro veče Novi Sade, divno je videti vas! Drago mi je što ću dva dana gostovati u vašem gradu...Da ne gubim vreme...! - pozdravila je pevačica publiku i potom uz pratnju svog šestočlanog benda zapevala pesmu "Lepi grome moj". Potom je usledio i čuveni hit "Ja još spavam u tvojoj majici". Oko 10.000 ljudi koliko ih je bilo u "Spensu", pevalo je u glas sa pevačicom.
- Drage moje dame, imam pitanje za vas: Da li su ovde muškarci hrabri? Videćemo kako podnose sve uz jednu "Oproštajnu večeru" - našalila se pevačica a zatim zapevala tu numeru, uz koju je publika upala u trans. Potom su usledile brže pesme, nakon kojih je pevačica zapevala pesmu "Idi dok si mlad" što je publiku bacilo u delirijum.
- Ceo život imam jednu želju, ali to je društveno neprihvatljivo. Hoću da budem luda bar pet minuta - rekla je pevačica, čime je najavila sledeću numeru "5 minuta", koju je publika oduševljeno otpevala sa njom, a za njom i pesmu "Brat". 
- Srpskoj Atini od mene posebno večeras - rekla je pevačica i zapevala "Beograd", koju je publika horski pevala od reči do reči.
Našu veliku folk zvezdu ponela je atmosfera, pa se izula na bini i skinula minđuše, kako bi lakše mogla da se kreće i da igra, a potom je počela da peva pesmu "Poziv", što je publiku navelo da oduševljeno zakliče i vrišti.
Nakon nekoliko bržih pesama, pevačica je poručila da nema stajanja. Ipak, malo je usporila sa ritmom uz numeru "Kuda idu ostavljene devojke". Parovi u publici su zaplesali, suze na licima fanova su raznežile pevačicu, pa je i ona bila na ivici plača.
Nakon skoro tri sata, Ceca je kleknula i gotovo upala u trans pevajući "Dobro sam prošla". Pevačica je završila koncert ovom numerom.
- Hvala vam mnogo, to bi bilo sve od mene. Ljubi vas i voli vaša Ceca, vidimo se sutra ponovo - pozdravila se pevačica sa novosadskom publikom, ali oni nisu želeli kraj i dozivali su pevačicu tražeći bis. Ona se vratila na binu i otpevala pesmu "Da raskinem s njom" a potom "Ja ću prva" i "Tražio si sve"...
Nakon gotovo tri sata završen je dugoočekivani koncert naše velike zvezde Svetlane Cece Ražnatović na Spensu. Ceca je pred novosadskom publikom nastupila nakon deset godina pauze, a čitav događaj bio je vrhunski organizovan i prošao je bez ikakvih incidenata ili propusta od strane organizatora.
Zbog velikog interesovanja večeras, na istom mestu i u isto vreme, Ceca će održati još jedan koncert.

Autor: Life Content
Foto: Nenad Mihajlović (Blic)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti