Britani Marfi: Neće biti nove istrage o smrti slavne glumice

Britani Marfi: Neće biti nove istrage o smrti slavne glumice

Autor: | 22/11/2013

0

Uprkos novim toksikološkim nalazima koji sugerišu da je Britani Marfi otrovana, glavni patolog okruga Los Anđeles najavio je da se ne planira nova istraga o uzroku smrti slavne glumice, koja je preminula u decembru 2009. godine. Njen suprug, Sajmon Mondžek, umro je samo pet meseci kasnije, a kao uzroci obe smrti navode se akutna upala pluća i opasna anemija, kao i korišćenje narkotika u Britaninom slučaju. Glumičin otac, Anđelo Bertoloti, nije bio siguran u istinitost zvaničnih izveštaja, te je zatražio novi toksikološki nalaz u nezavisnoj laboratoriji, koji je pokazao da postoji mogućnost da je ona otrovana. Ipak, zvaničnici kažu da nisu imali uvid u te nalaze.
- Okrug Los Anđelesa i odeljenje za patologiju ne planiraju da ponovo otvore istragu u ovim smrtima. Držimo se prvobitnih nalaza - naveo je šef patologije Kreg Harvi, te dodao:
- Nisu nam dostavljeni nikakvi drugi laboratorijski nalazi za analizu, pa ne možemo da komentarišemo medijska pisanja o privatnim laboratorijskim testovima.
Nezavisna analiza pokazala je prisustvo deset teških metala u Britaninom telu, koji se obično mogu naći u otrovu za pacove.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti