Britani Marfi: Novi dokazi bacili senku na zvaničnu verziju o uzroku smrti

Britani Marfi: Novi dokazi bacili senku na zvaničnu verziju o uzroku smrti

Autor: | 19/11/2013

0


Uzrok smrti Britani Marfi doveden je u pitanje, nakon što su novi toksikološki nalazi pokazali da je možda otrovana.
Zvezda filma "8 milja" pronađena je mrtva u svom domu 2009. godine, a istragom je tada utvrđeno da je smrt bila slučajna, uzrokovana upalom pluća i "nedostatkom gvožđa". Pet meseci kasnije, muž 32-godišnje glumice, Sajmon Mondžek (40) takođe je preminuo - navodno takođe zbog upale pluća i anemije.
Otac preminule glumice, Anđelo Bertoloti nije bio uveren da su zvanični rezultati istrage ispravni, te je naručio novi toksikološki nalaz kod nezavisnog analitičara, sproveden korišćenjem uzoraka kose njegove kćerke.
Rezultati su otkrili da se u njenom telu nalazilo 10 teških metala u nivou daleko višem od dozvoljenog. Takvi metali nalaze se često u otrovima za pacove, pesticidima i insekticidima.
Anđelo Bertoloti tužio je policiju Los Anđelesa, kao i istražitelja zbog nemarnog vođenja istrage, tokom koje nisu sprovedeni toksikološki testovi.
Džulija Dejvis, spisateljica koja je počela da radi na biografiji Britani Marfi, poslala je mejl Huffington Postu u kom kaže da je zatražila zvanično otvaranje nove istrage o smrti, zbog novih dokaza koji su u međuvremenu prikupljeni.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin