Tori Speling: Zbog stresa završila u bolnici

Tori Speling: Zbog stresa završila u bolnici

Autor: | 25/11/2013

0

Tori Speling je prošlog meseca hospitalizovana zbog posledica stresa. Nekadašnja zvezda serije "Beverli Hils" navodno je teško podnela kritike koje su joj upućene zbog njenih memoara "Spelling It Like It Is", u kojima je Kejti Holms nazvala "plastičnom" i optužila je da ne ume da peva.
- Tori je bila hospitalizovana zbog stresa i anksioznosti tokom nekoliko dana jer je dobila mnogo negativnih reakcija na otkrića koja je iznela u knjizi. Ona nije očekivala da će je to toliko pogoditi. Nije mislila da će komentari o slučajnom susretu sa Kejti Holms izazvati takvu pometnju. Bila je veoma napeta jer je morala da brani svoje postupke iznete u knjizi putem intervjua i odlučila je da mora da ide u bolnicu - navodi izvor.
Tori, koji je ovih dana zauzeta promovisanjem nove knjige, nakon toga se oporavila i sada se oseća dobro.
- Jednostavno se nije dobro osećala pa je otišla u bolnicu, ali sada je sve u redu - otkriva drugi izvor.
Glumica koja sa suprugom Dinom MekDeromotom ima četvoro dece, našla se na udaru kritika zbog komentara koje je iznela u svojoj knjizi, o slučajnom susretu sa Kejti tokom posete vokalnom treneru.
- Dok sam čekala ispred muzičke prostorije, čula sam njegov sastanak sa klijentom u drugoj prostoriji. Bila je to neka glumica koja je užasno falširala. Zbog toga sam se osećala bolje. Čula sam ga kako se pozdravlja sa njom i onda je glumica izašla napolje. Bila je to Kejti Holms. Nisam znala da li treba da se zagrlimo ili rukujemo. Ali signal koji mi je uputila bio je veoma jasan: ne približavaj mi se - navodi se u knjizi.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin