Dženifer Lav Hjuit rodila kćerkicu

Dženifer Lav Hjuit rodila kćerkicu

Autor: | 27/11/2013

0


Dženifer Lav Hjuit donela je na svet devojčicu.
Ova 34-godišnja glumica rodila je svoje prvo dete i dala joj neobično ime - Jesen. Malena Outm Džejms Helisej na svet je došla juče, a Dženifer je ovu priliku iskoristila da otkrije i da se nedavno udala za svog kolegu iz "The Client List", Brajana Heliseja, za kog se verila u junu.
- Dženifer Lav Hjuit i njen suprug Brajan Helisej oduševljeni su što mogu da objave da se rodila njihova kćerkica. Autumn Džejms Helisej na svet je došla 26. novembra - izjavio je glumičin predstavnik za medije.
Izvor blizak paru otkrio je da su se Dženifer i Brajan nedavno tajno venčali, a rešili su da pol bebe kriju do samog rođenja, pa je tako i glumica prošlog meseca slavila "baby shower", u neutralnim bojama.
Lepa brineta, koja se prethodno zabavljala sa Džonom Majerom, slavila je pred porođaj sa svoje 24 bliske prijateljice i rođake u hotelu Bel-Air. Glumica je otkrila ranije da je imala veoma laganu trudnoću i da se raduje povezivanju sa svojom kćerkicom, posebno nakon što je njena majka, Patrisija Mej, koja se dugo borila sa tumorom, preminula u junu prošle godine.
- Oduvek sam želela da budem mama. Imala sam divan odnos sa mojom majkom. Spremna sam da prenesem na svoje dete mnogo ljubavi, kao što su i moji roditelji to učinili sa mnom - izjavila je.
Srećne vesti za ovaj par stigle su svega nekoliko nedelja nakon što je njihova zajednička serija otkazana nakon dve sezone prikazivanja.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin