Rejf Fajns: Patim od napada panike

Rejf Fajns: Patim od napada panike

Autor: | 10/12/2013

0

Rejf Fajns otkrio je da često doživljava napade panike. Slavni glumac kaže da mu se dešava da se probudi u pola noći obliven znojem i da zbog toga brine za svoj život.
- Imam ogromne napade anksioznosti. Probudim se rano ujutru pošto mi je mozak toliko nervozan zbog nečega, a ne znam ni zbog čega, tu je samo uopšten osećaj duboke nesigurnost. Pretpostavljam da se radi o nesvesnom delu mog uma koji strahuje za opstanak. Čudna zona sumraka - rekao je legendarni glumac.
Pedesetogodišnji Rejf priznaje da zbog toga oseća neprijatnost kada upoznaje nove ljude jer ne može da se koncentriše na ono što oni govore.
- Optužuju me da umem da odlutam iz razgovora i da zamišljeno gledam u daljinu, što mi se ponekad dešava kada osećam nespokoj. Često se osećam izgubljeno u društvenim situacijama i tada samo ćutim. Dešava mi se, ali ne svakodnevno, da osećam da se povačim. Kasnije pomislim da je ta osoba mislila sve najbolje i da ne treba da budem takav.
Britanski glumac kaže da najviše žali za tim što je njegova majka preminula pre nego što je postao slavan zahvaljujući zapaženoj ulozi u filmu "Šindlerova lista".
- Taman kad je "Šindlerova lista" izlazila i ja sam dobija mnogo pažnje, moja majka je umrla od raka. Voleo bih da je videla neke filmove u kojima sam igrao. Znam da isto misle i moja braća i sestre. Često razgovaramo o tome - kaže Fajns i dodaje:
- Moj otac je duže bio sa nama ali će za sve članove naše porodice uvek biti velika tuga što su nas naši roditelji tada napustili. Postoje trenuci kada vas to iznenadi: pomislite da ste to preboleli, a onda se tuga iznenada vrati.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin