Kim Kardašijan o Tejlor Svift: Ona uvredi mog Kanjea pa se onda ljuti

Kim Kardašijan o Tejlor Svift: Ona uvredi mog Kanjea pa se onda ljuti

Autor: | 17/06/2016

0

Kim Kardašijan je osula paljbu po Tejlor Svift iz svog raspoloživog "naoružanja", a sve zbog sukoba između Tejlor i Kanjea Vesta za koji se mislilo da je završen i zaboravljen.

Taj sukob datira još od dodele MTV nagrada 2009. godine, kada je reper prekinuo govor koji je pevačica držala nakon što joj je uručeno priznanje za najbolji spot.

On joj je tada uzeo mikrofon iz ruke i rekao da je nagradu trebalo da dobije Bijonse. Kasnije se zbog nekih izjava činilo da je sve to stvar prošlosti, ali je Kanje Vest svojim prošlogodišnjim albumom "The Life of Pablo" aktuelizovao sukob.

- Mislim da bismo ja i Tejlor mogli da imamo seks. Zašto? Jer sam tu ku*ku učinio slavnom - glasi stih u jednoj od pesama.

Kanje tvrdi da je tražio i dobio odobrenje od Tejlor da objavi pesmu sa takvim stihom, ali ona tvrdi da reper laže.

- Nije tražio odobrenje. Ali, tražio je od Tejlor da podeli ovu pesmu na svom nalogu na Tviteru. Ona je odbila i upozorila ga da ne treba da objavljuje pesmu koja nosi poruku koja širi mržnju prema ženama. Nije znala da je on zaista iskorostio taj stih u pesmi - rekao je portparol Tejlor Svift.

Kanje, međutim, tvrdi da je sat vremena razgovarao telefonom sa Tejlor, da je ona mislila da je taj stih duhovit i dala mu je svoju saglasnost.

Sada je to potvrdila i njegova supruga Kim Kardašijan, koja je u intervjuu za magazin "GQ" nije zaboravila da pomene Tejlor..

- Ona je to odobrila. Znala je šta će biti objavljeno. A onda je odjednom promenila mišljenje i počela da se pravi da nije imala pojma. I mene je nazivao ku*kom u svojim pesmama, pa šta? To se tako kaže. Nikada nisam pomislila da je to uvredljivo. Ne znam zašto je odjednom poludela. Uvredila je mog muža da bi ponovo mogla da izigrava žrtvu - rekla je Kim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images