Od suza do smeha: 8 novogodišnjih filmova koje morate da pogledate (VIDEO)

Od suza do smeha: 8 novogodišnjih filmova koje morate da pogledate (VIDEO)

28/12/2013

0

 

Novogodišnji filmovi se već godinama unazad tradicionalno prikazuju tokom praznika, ističući značaj porodice, prijateljstva, šireći praznični duh, dobrotu i solidarnost. Takvi filmovi odličan su način da okupite celu porodicu zato ih pogledajte ove godine - ukoliko već niste.

Nevaljali Deda Mraz

Dva prevaranta, prerušeni u Deda Mraza (Bili Bob Tornton) i Patuljka (Toni Koks), prijavljuju se za posao u tržnom centru, kako bi ga opljačkali za Badnje veče.

Kako je Grinč ukrao Božić

Grinč, mrzovoljni zeleni stvor, odlučio je da stanovnicima Huvila upropasti Božić. Glavnu ulogu tumači slavni komičar Džim Keri.

Čudo u 34. ulici

Originalna verzija filma Čudo u 34. ulici iz 1947. godine je božićna tradicija. Ovaj film podseća nas na pozitivne stvari.

Najluđi Božić

Tradicionalna porodična proslava praznika - to je bila namera porodice Grizvold, ali planovi su se poremetili... Neponovljiva avantura u kojoj glumi Čevi Čejs.

Ustvari ljubav

Ova britanska romantična komedija iz 2003. godine sadrži nekoliko ljubavnih priča koje se međusobno prepliću, a sve to u nekoliko ludih nedelja pre Nove godine.

Elf

Glumac Vil Farel odlično se snašao u ulozi Badija, čoveka koji je odgajan među patuljcima, a ova simpatična komedija odličan je film za praznično vreme.

Božićna priča

Četrdesetih godina, u jednom malom mestu odrasta Ralfi Parker koji od Deda Mraza želi samo pušku s dometom od 200 metara...

Divan život

Klasik iz 1946. godine, sa Džejmsom Stjuartom u glavnoj ulozi, jedan je od najpoznatijih i najemitovanijih filmova svih vremena. Redovno se prikazuje na televiziji u vreme praznika.

Tekst: Life Content

Izvor: thecelebritycafe.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti