Sestre Kardašijan dobijaju lutke sa svojim likom

Sestre Kardašijan dobijaju lutke sa svojim likom

Autor: | 06/01/2012

0

Jedna od najpoznatijih lutki na svetu Barbi, dobiće uskoro tri nove drugarice – Kim, Kortni i Kloi Kardašijan, prenele su danas agencije. Kako piše magazin ”Ju-es vikli” prema sestrama Kardašijan, koje su postale slavne zahvaljujući rijaliti seriji “U korak sa Kardašijanima” biće napravljene Barbi lutke, koje će biti prodavane u limitiranom izdanju.
- Lutke će možda nositi i odeću koje su dizajnirale sestre Kardašijan - rekao je neimenovani izvor magazinu ”Ju-es vikli”.
Firma ”Matel” koja proizvodi Barbi lutke odbila je da komentariše ove navode u medijima, rekavši da nikada ne komentariše ”glasine”.
Barbi, koja je jedan od najprodavanijih proizvoda u industriji igračaka preko 50 godina ”objavila” je na društvenoj mreži Tviter da ima novi posao.
Kim Kardašijan, koja se nakon samo 72 dana razvela od košarkaša Krisa Hamfrisa napisala je na svom Tviteru na božićni dan:
- Srećan Božić Barbike u Barbi stilu! Dugo se nismo videle. Šta vam je Ken poklonio za Božić? Nedostajete mi lutke - dodavši da se nada da će se često viđati sa ovim lutkama u 2012. godini.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još