Sestre Kardašijan promovisale svoju modnu kolekciju u Londonu

Sestre Kardašijan promovisale svoju modnu kolekciju u Londonu

Autor: | 12/11/2012

0

Sestre Kim, Kortni i Kloi Kardašijan boravile su proteklog vikenda u Londonu, gde su predstavile svoju kolekciju "Kardashian Kollection" urađenu u saradnji sa modnom kućom "Doroti Perkins".
Popularne zvezde rijalitija izazvale su toliku pažnju, da je u tržnom centru "Vestfild" nastao pravi haos. Međutim, za samo 500 srećnika ukazala se priliku da upoznaju sestre i dobiju ekskluzivnu narukvicu za ulazak u prodavnicu. Ova organizacija naterala je fanove da
"kampuju" ispred radnje od prethodne večeri, a kako navode britanski mediji oko 10.000 ljudi došlo je da vidi sestre Kardašijan.

Devojke su malaksale padale u nesvest, u koškanju je bilo povređenih, Hitna pomoć imala je pune ruke posla, a događaj je obezbeđivalo stotine radnika obezbeđenja i desetine londonskih policajaca.

Sestre Kardašijan su došle, nasmešile se kamerama, slikale se sa fanovima i otišle, a zatim na društvene mreže postavile slike gužve i redova pred radnjom. Londonska policija saopštila je da su tri tinejdžerke morale da budu zbrinute u bolnici zbog povreda zadobijenih tokom događaja.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti