Kemal Monteno: Verovatno ću morati na operaciju

Kemal Monteno: Verovatno ću morati na operaciju

Autor: | 06/01/2012

0

Jedan od najpoznatijih balkanskih kantautora Kemal Monteno, koji je zbog infarkta smešten u Kliničko-bolničkom centru "Rebro" u Zagrebu, najverovatnije će biti operisan na srcu, ali, pevač tvrdi, da se ne boji.
 - Sada sam dobro, povezan sam na ove aparate i cevčice. To tako mora biti. Ležim u bolnici, prijatelji mi dolaze... Šta ćeš, biće dobro. Valjda. Verovatno ću morati i na operaciju na srcu. Videćemo - kazao je Monteno za “Dnevni avaz”.
Monteno je ispričao da je bio ozbiljno uplašen, jer je, kako kaže, u trenutku kada ga je zadesio infarkt mislio je da ga više nema.
- Znaš kakav je to osećaj, vidiš da te više nema. Strašno. Ali, hvala Bogu, dobro je - kazao je Monteno koji više godina boluje od šećerne bolesti.
Pevač je potvrdio je da su ga juče posetili predsednik Hrvatske Ivo Josipović i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, kao i ambasador Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj Vladimir Raspudić. Kemal kaže da mu je to velika čast, ali je šaljivo dodao da su mu doneli sve ono što on u ovom trenutku ne sme da jede - sokove, čokolade… Monteno dodaje i da ima veliku podršku prijatelja sa svih krajeva sveta.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još