Tijana Dapčević: Ne planiram proširenje porodice

Tijana Dapčević: Ne planiram proširenje porodice

Autor: | 07/01/2012

0

Tijana Dapčević već duže vreme nije izdala novi album, ali otkriva kako sprema nešto novo, posle čega će uslediti i njen prvi solistički koncert.
- Kao i uvek, imam puno ideja i spremam nešto novo, ali ne želim još ništa da odajem. Novi album moja publika može da očekuje otprilike u aprilu - tajanstvena je Tijana.
Pevačica do sada nije održala ni jedan koncert, uprkos brojnim hitovima i velikom broju fanova.
- Koncert će sigurno biti pošto izdam novi album, mislim da je vreme za to. Trenutno ne mogu ništa preciznije da kažem, ali to svakako planiram uskoro - objašnjava šarmantna pevačica.
Na pitanje da li uskoro planira proširenje porodice, Tijana odgovara:
- Još ne, zato što kad sam trudna mnogo se ugojim, taman sam uspela da liniju dovedem u red, tako da će to morati da sačeka. 
Tijana priznaje da redovno pravi aktuelna muzička takmičenja, i da uživa u tome. Kako kaže, veoma bi volela da bude deo žirija u jednom projektu sličnog tipa, jer smatra da je kompetentna za tako nešto. Ipak, ne bi organizovala nešto slično sama, jer kako kaže, nije toliko ambiciozna. Dok priprema nove pesme, Tijana ima svoju “muzičku radionicu”.
- To nije klasična škola pevanja, više je druženje sa nekoliko dečice, gde uživamo, slušamo muziku, pevušimo, družimo se - objašnjava pevačica.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin