Tijana Dapčević: Rano je za drugo dete

Tijana Dapčević: Rano je za drugo dete

Autor: | 26/07/2012

0

Pevačica Tijana Dapčević svemu u životu „prkosi“ pozitivnom energijom, a spas od tropskih temperatura pronašla je na Halkidikiju, gde je sa suprugom Milanom i sinom Vukom provela gotovo ceo jun. Ali na uzavrelom beogradskom asfaltu, na plus 40 stepeni, za prvu pomoć, kaže, dobro dođe i rashlađivanje u bazenu, koji Dapčevići imaju na svojoj terasi.
- Imamo terasu od 50 kvadrata, koliki je, inače, bio naš prethodni stan, pa možemo sve troje zajedno da se brčkamo - priča kroz osmeh Tijana.
- Tako se rashlađujemo po velikim vrućinama. Da Milan nije kupio bazen, ne znam kako bi Vuk podneo ove visoke temperature. Srećom, on je razumno i poslušno dete.
Na pitanje da li planira drugo dete, pevačica odgovara:
- Zasad ne. Želim u potpunosti da se posvetim Vuku, jer je još mali. Volela bih, naravno, da ponovo postanem mama. Žene danas rađaju i u 45. godini. Samo da me posluži ova snaga, a verujem da hoće, jer samo u fazonu da se nikad neću umoriti, niti ostariti.
Mada je njen zaštitni znak od početka karijere bila kratka kosa, Tijana je promenila fizuru.
- Nedavno sam radila promotivne fotografije za jedan katalog, a moja drugarica, koja je inače zadužena za moj stajling, rešila je da malo eksperimentiše i stavila mi je plavu ravnu periku. Oduševila sam se kako mi stoji, a već sutradan na Fejsbuku sam imala stotinak pozitivnih komentara. Eto, donekle su me prijatelji sa društvene mreže nagovorili da pustim kosu.
Tijana će leto provesti radno.
- Angažovana sam uglavnom u Srbiji, Republici Srpskoj i Makedoniji, a na crnogorskom primorju nemam zakazan ni jedan nastup. Planiram u septembru da objavim novu pesmu, koja već dve godine stoji u fioci. Autor novog singla je mladi turski muzičar i producent Bertan Aslan, koji je radio na novom Tarkanovom albumu. Moja pesma će biti u brzom ritmu, ali neće podsećati na muzički stil turske zvezde. Inače, ne planiram da snimim novi album, ne isplati se. Postao je trend da se muzika skida sa interneta, a ne da se kupuju diskovi.
Šarmantna i dinamična pevačica kaže da razmišlja o solističkom koncertu u Beogradu, ali još na nivou ideje.
- Zasad je ta ideja još je „u povoju“, ali smatram da su moji obožavaoci zaslužili jedan lep koncert u prestonici - kaže Tijana.
- Planiram da održim koncert 2013, jer je nemoguće da to bude ove godine.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin