Humanitarno veče u Magacinu

Humanitarno veče u Magacinu

Autor: | 29/01/2012

0

Reprezantativac Srbije Janko Tipsarević nastupio je u prepunom “Magacinu”, na humanitarnoj večeri sa koje če deo prihoda biti uplaćen za lečenje petnaestogodišnjeg Damjana Zekića koji boluje od raka kostiju. Teniser je više od sat vremena puštao muziku koju privatno voli da sluša, a nastupali sui stalni Di džejevi Bane Paunović i Kiza Karanović. Veliki broj stranaca uživao je u muzici po Tipsinom izboru, uživajući u retkoj prilici da sluša jednog od top 10 tenisera na DJ podijumu.
Među poznatim ličnostima, viđeni su Nenad Zimonjić sa suprugom Minom, Vuk Brajović, Dana Karić, Nedeljko Jovanović sa suprugom…

Veliki broj poznatih ličnosti došao je da podrži, kako Janka kome je ovo jedan od najvećih nastupa u DJ karijeri, tako i ovu humanitarnu akciju u koju se Janko uključio na poziv kluba Magacin. Ispred porodice Damjana Zekića sa bračnim parom Tipsarević upoznali su se dečko i devojka koji su preneli još jednom pozdrave i neizmernu zahvalnost kako Biljani i Janku, tako i klubu Magacin što je jedna ovako humana akcija sprovela.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još