Jelena Janković: Sve čestitke mom dečku i srpskim sportistima

Jelena Janković: Sve čestitke mom dečku i srpskim sportistima

Autor: | 30/01/2012

0

Srpska teniserka Jelena Janković je posredstvom svog sajta čestitala Novaku Đokoviću, vaterpolistima i rukometašima i svom dečku, Mlađanu Janoviću, crnogorskom vaterpolisti.
- Čestitke briljantnim momcima - napisala je najbolje rangirana srpska teniserka na svom sajtu u poruci Novaku Đokoviću, šampionu Australijan opena, vaterpolistima Srbije – prvacima Evrope i srebrnim rukometašima.
Ona je čestitala i svom dečku, crnogorskom vaterpolisti Mlađanu Janoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na EP u Ajndhovenu i na tome što je proglašen za najboljeg igrača tog turnira.
- Sve čestitke mom kolegi Novaku Đokoviću na odbrani gren slem trofeja u Melburnu i istorijskom meču koji je odigrao u borbi za titulu protiv Nadala. Sve čestitke srpskoj vaterpolo reprezentaciji na osvajanju još jednog u nizu zlata koje nam ovi momci iz godine u godinu daruju i Srbiju predstavljaju na najlepši mogući način. Sve čestitke rukometnoj reprezentaciji Srbije na osvajanju srebra na Evropskom prvenstvu 2012. kome je domaćin bila Srbija, svaka čast momcima koji su dali i više od svog maksimuma i vratili srpski rukomet u sam vrh Evrope gde mu je i mesto - navela je Jelena.
- Sve čestitke mom dečku, Mlađanu Janoviću, vaterpolo reprezentativcu Crne Gore koji je poneo naziv MVP Evropskog prvenstva u vaterpolu 2012 - uputila je čestitku Jelena i svom momku Mlađanu.
- Bravo naši zlatni momci! Nastavite istim putem u budućnosti! - poruka je srpske FED kup reprezentativke.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin