Jelena Janković i Mlađan Janović: Kraj ljubavne veze

Jelena Janković i Mlađan Janović: Kraj ljubavne veze

Autor: | 19/09/2012

0

Teniserka Jelena Janković i vaterpolista Mlađan Janović raskinuli su četvorogodišnju vezu. Popularna Džej Džej i crnogorski zavodnik udaljili su se zbog brojnih poslovnih obaveza i nedavno su odlučili da se raziđu.
- Njih dvoje više nisu zajedno, a glavni razlog za raskid je razdvojenost zbog poslovnih obaveza. Dok Jelena putuje po svetu zbog teniskih turnira, Mlađan je uglavnom u Italiji, gde igra za klub Savona, zbog čega su se sve ređe viđali. Pre nekoliko meseci shvatili su da je bolje da se rastanu nego da muče jedno drugog pokušavajući da održe takvu vezu. Rastali su se bez teških reči i odlučili da budu prijatelji - tvrdi naš izvor blizak paru.
Kako saznajemo, Mlađan je leto proveo u rodnom Kotoru, gde je viđen u zagrljaju nove, javnosti nepoznate devojke. Osim toga, ovo je i prvo leto da Jelena nije dolazila u Kotor, iako je duži niz godina bila redovna gošća hotela "Forca mare", u kojem je odsedala i pre veze sa Mlađanom.
Da podsetimo, Mlađan i Jelena su vezu započeli na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu, o čemu je teniserka otvoreno pričala.
- Izgubila sam meč i otišla u "Mekdonalds", gde sam uzela gomilu hrane jer sam bila nervozna i nisam htela gladna da legnem u krevet. Dok sam sedela tako nervozna i potpuno nesređena u trenerci za stolom, on mi je prišao i pitao da li sam prošla ili ne, iako je znao za rezultat. Nevoljno sam odgovorila, ali je Mlađan bio uporan i kada sam ga malo bolje pogledala shvatila sam da je veoma zgodan. Tako je sve počelo - svojevremeno je izjavila teniserka.
Vaterpolista nije krio da ga je Jelena osvojila prirodnošću.
- Jelena mi se odmah svidela i znao sam da je nešto posebno. Nikada nisam imao utisak da je uobražena, a u to sam se i uverio kad sam je upoznao. Ona je jedna veoma pozitivna osoba - isticao je Mlađan.
Oboje su u nekoliko navrata izjavljivali da im je ljubav veoma bitna i za poslovne uspehe i da su jedno drugom velika podrška. O svojoj vezi poslednji put su javno govorili u januaru ove godine.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti