Ove poznate dame mogu da se pohvale prirodnim oblinama

Ove poznate dame mogu da se pohvale prirodnim oblinama

Autor: | 20/07/2015

0

Mnogima je prva asocijacija na starletu Kim Kardašijan njena pozamašna zadnjica. I dok se svim silama trudi da dokaže kako su njene obline prirodne, Kim se neretko zaboravi, pa fanovima otkrije da ne može da živi bez estetskih korekcija. Bilo da je guzu "dorađivala" ili ne, tek mnoge zvezde imaju lepšu i prirodniju zadnjicu od Kim Kardašijan.

SKARLET JOHANSON

Glumica Skarlet Johanson poznata je ne samo zbog filmskih uloga već i po svojoj zanosnoj figuri. Skarlet je nebrojano puta zauzimala prva mesta na listama glumica sa najboljim telom. Iako je nedavno postala mama, glumici nije bilo potrebno mnogo vremena da vrati figuru pre porođaja. Nedavno je snimila akcioni film "Lusi" u kojem je njena savršena figura došla u prvi plan.

BIJONSE
Kada se Bijonse Nouls pojavila na svetskoj muzičkoj sceni, mnogi su je doživeli kao pravu predstavnicu žena sa oblinama. Bijonse se nikada nije libila da pokaže svoje jake butine i uzak struk a svoju guza je čak i opevala u pesmi "Bootylicious". Ova reč ušla i u Oksfordski rečnik engleskog jezika i znači seksi, atraktivno, izvajano.


AMBER ROUZ
Američka starleta Amber Rouz slavu je stekla kao devojka repera Kanje Vesta, koji je nakon njihovog raskida oženio drugu starletu sa pozamašnom zadnjicom. Amber se svakako ne stidi svoga zgodnog tela, a čini se da je najponosnija na zadnjicu koju fotografiše u svim mogućim pozama.


SOFIJA VERGARA
Zgodna Kolumbijka Sofija Vegara karijeru modela i glumice započela je sa 16 godina kada su je u rodnoj Kolumbiji angažovali u reklamu za "Pepsi". Međutim, tek kada je zaigrala u seriji "Moderna porodica" njena karijera je poprimila svetske razmere. Sofija Vergara važi za pravu prirodnu lepoticu i spada u red najzgodnijih glumica u Holivudu.


SERENA VILIJAMS
Teniserka Serena Vilijams ponovo se nalazila na vrhu WTA liste, a tokom svoje uspešne sportske karijere Serena je osvojila više od 30 grend slem turnira ali i olimpijsko zlato. Serena može da konkuriše i za titulu najbolje prirodne guze ženskog sporta i sasvim je sigurno da bi i tu postigla najviši rezultat.

DŽENIFER LOPEZ
Dženifer Lopez svakako zaslužuje titulu prve guze šou-biznisa, budući da je ona bila ta koja je uvela nove estetske kriterijume kada je žensko telo u pitanju. Dženifer se na muzičkoj sceni pojavila krajem 90-ih, a njen muzički debi svima je ostao u pamćenju kako zbog njenog tankog glasića tako i zbog raskošnog stasa.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images; Guliver / Splash News hellomagazin

Najnovije vesti