Jelena Đokić i Svetozar Cvetković čekaju još jedno dete

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković čekaju još jedno dete

Autor: | 03/02/2012

0

Uprkos činjenici da se u svakoj ulozi koju je odigrala u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri bezrezervno davala do kraja, šarmantna glumica Jelena Đokić svoj privatni život vešto čuva samo za svoje najbliže. Pa ipak, nije uspela da sačuva informaciju o drugoj trudnoći. Naime, Jelena i njen suprug Svetozar Cvetković iščekuju rođenje svog drugog zajedničkog deteta.
Lepa tridesetpetogodišnja umetnica sa svojim dvadeset godina starijim suprugom već ima kćerkicu Klaru, koja će ove godine napuniti šest godina.
Glumica se juče pojavila u Muzeju jugoslovenske kinoteke, gde joj je uručena nagrada FIPRESCI Srbija. Đokićeva je nagrađena kao najbolja glumica za 2011. godinu zahvaljujući ulozi Irene u filmu „Kako su me ukrali Nemci“. Trudnički stomak je bio vidljiv, a Jelena je blistala sa širokom osmehom na licu. Prema nezvaničnim informacijama, glumica je u šestom mesecu trudnoće, tako da bi trebalo da se porodi krajem maja. Pol deteta nije poznat.
- Veoma sam želela da dobijem dete, a Klarino rođenje donelo je fantastičan balans. Uloga mame u svakom smislu me je promenila nabolje. Da bih imala nešto čvrsto za šta znam da se vredi davati do kraja, bilo mi je potrebno upravo to, jer čovek tad vidi da sav trud koji ulaže zaista ima smisla. Jednostavno sam bolja u svim drugim životnim ulogama: u ulozi supruge, domaćice, glumice i prijateljice. Slobodnog vremena sad imam manje, a opet je kvalitetnije provedeno, dok su trenuci kraj Klare dragoceni. A najsrećnije smo kada smo na moru - rekla je glumica u jednom intervjuu ubrzo pošto se prvi put ostvarila kao majka.
Jelenin suprug, glumac Svetozar Cvetković iz braka sa bivšom suprugom Dankom ima i dvadesetogodišnju kćerku Deu, tako da se veoma raduje rođenju trećeg deteta. I za njega je roditeljstvo nešto najlepše što je moglo da mu se dogodi:
- Kad mi se rodila prva ćerka, shvatio sam o kakvoj vrsti promene u životu su mi stariji ljudi do čijeg sam mišljenja držao govorili. Prošlo je dosta godina, dobio sam još jednog člana porodice i mislio sam da će promena biti manja nego prvi put. Ali stvari su se ponovo promenile i to mi je otvorilo mnoge nove vidike, druga osećanja u odnosu na ona kojim sam mislio da raspolažem. Ne znam da li se tu radi o podmlađivanju ili ne, ali u svakom slučaju, radi se o potpuno novoj i drugačijoj perspektivi od one koju sam imao ranije - pričao je Cvetković u jednom intervjuu pre par godina, a na pitanje da li bi voleo da se još koji put ostvari kao otac, još tada je rekao:
- Naravno, čovek bi uvek voleo da ima što više dece - bio je kratak i jasan glumac, koji i danas važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa javne scene.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin