Tijana Stajšić: Uskoro pred matičarem

Tijana Stajšić: Uskoro pred matičarem

Autor: | 07/02/2012

0

Bivša misica Tijana Stajšić i beogradski biznismen Dejan Popović, koji su u vezi već pola godine, planiraju spektakularno venčanje i svadbu za pamćenje. Tamnokosa lepotica uveliko traga za venčanicom iz svojih snova, dok je mladoženja okupiran organizacijom glamuroznog svadbenog veselja i venčanja za pamćenje.
Mladencima, koji još uvek kriju od javnosti da su odlučili da se venčaju za nekoliko meseci, kumovaće folk zvezda Aca Lukas, koji je sa mladoženjom već u kumovskoj vezi.
- Tijana i Dejan su u vezi šest meseci i veoma su zaljubljeni. Dejan, koji je poznat kao gradski zavodnik, pored Tiće se skrasio i skroz smirio. Svakodnevno razgovaraju o svadbi ali još nisu odlučili gde će se venčati. Tijana je veliki romantik i volela bi da se venčaju na nekom egzotičnom mestu, dok je Dejan više za venčanje u Srbiji i gala svadbu, budući da ima veliku rodbinu i brojne prijatelje koji bi voleli da prisustvuju tom lepom činu. Na kraju će se najverovatnije dogovoriti da se venčaju u Beogradu, a potom da otputuju na medeni mesec gde god mlada poželi i tako ispune oboma želju - otkrio je izvor blizak paru.
Stajšićeva je potvrdila da uživa u ljubavi sa Popovićem, ali nije želela da otkrije da li je u planu venčanje.
- Tačno je samo da se zabavljam sa Dejanom Popovićem. U vezi smo šest meseci. Nama je lepo i zaljubljeni smo jedno u drugo jer da je drugačije ne bi ni bili u vezi, ali do sada o svadbi nismo razgovarali - zaključila je zgodna Somborka.

Izvor: Pressonline.rs

Foto: crystalmodelagency.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin