Mari Mari: Pravo je zadovoljstvo raditi sa decom

Mari Mari: Pravo je zadovoljstvo raditi sa decom

Autor: | 08/02/2012

0

Pop pevačica Mari Mari u poslednje vreme je sve podredila radu sa decom i svojoj muzičkoj radionici. Uveliko komponuje pesme za album koji će snimiti polaznici njene muzičke škole, a izlazak diska za najmlađe očekuje se na proleće.
- Trenutno sam preokupirana radom na novim pesmama, čiji sam kompletan autor. Album je namenjen deci svih uzrasta, od najmlađih do onih koji ulaze u pubertet. Veliko je zadovoljstvo raditi sa decom, a posebnu inspiraciju za komponovanje za najmlađe imam od kada sam i sama postala mama. Za ovo je potrebno imati dara, ali i veliku ljubav prema deci. Inače, polaznici moje muzičke radionice pripremaju se i za nastup na dečjem festivalu u Sremskoj Mitrovici.
Pored obaveza u školi pevanja i oko kćerke Une, koja će uskoro napuniti dve godine, Mari Mari je gotovo svakodnevno u kontaktu sa kumom Jelenom Tomašević, koja je nedavno takođe okusila čari materinstva.
- Čujemo se stalno i Jelena uživa sa svojom kćerkicom Ninom. Moja Una i ja jedva čekamo da se prolepša vreme, da Nina malo ojača i da uživamo u prirodi i zajedničkim šetnjama. Videla sam Jelenu istog dana kada se porodila, ali od tada nisam bila kod njih.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još