Mari Mari i Jelena Tomašević: Zajednički koncert na Gardošu

Mari Mari i Jelena Tomašević: Zajednički koncert na Gardošu

Autor: | 01/07/2011

0

Pop pevačice i kume Mari Mari i Jelena Tomašević održaće 8. jula zajednički koncert na letnjoj sceni na Gardošu. Njihov nastup, u okviru manifestacije Leto na Gardošu, otvoriće dečji hor Muzičke radionice Mari Mari, a dve pevačice će pored svojih pesama otpevati i numere iz poznatih filmova.
- Ideja o zajedničkom nastupu potekla je od organizatora manifestacije, što smo obe prihvatile sa zadovoljstvom - rekla je Mari Mari.

- Svaka od nas će imati svoj deo koncerta, ali i zajednički blok u kome ćemo pevati duete iz poznatih stranih filmova koji su žanrovski potpuno različiti. Mislim da će to biti vrlo zanimljivo za publiku. Jelena i ja smo ranije imale zajedničke televizijske nastupe, ali ovo će biti naš prvi zajednički koncert. Mislim da će posetioci posebno uživati u nastupu polaznika moje muzičke škole. Reč je o mališanima između tri i sedam godina i to je najmlađi hor koji postoji kod nas. Zadovoljstvo je raditi sa njima, jer su veoma talentovani i poslušni - ispričala je pevačica za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin