Dejvid Bekam odlazi iz Los Anđelesa kao šampion

Dejvid Bekam odlazi iz Los Anđelesa kao šampion

Autor: | 04/12/2012

0

Dejvid Bekam napušta Ameriku kao šampion. Fudbaleri "Los Anđeles Galaksija" četvrti put su osvojili američku fudbalsku ligu posle pobede nad "Hjuston Dajnamom" od 3:1. U reprizi prošlogodišnjeg finala, na istom stadionu pred rekordnih 30,500 ljudi, Hjuston je pružio mnogo bolju partiju nego prošle godine, dominirao je dobrim delom utakmice i poneo prednost od jednog gola u svlačionicu. Ali Galaksi je u nastavak ušao sa mnogo emocija i agresivnosti, rešio utakmicu u prvih 20 minuta drugog poluvremena i na kraju je zasluženo slavio. Sa poznatim fudbalerom ne travnatom terenu slavili su i njegovi naslednici - sinovi Bruklin, Romeo i Kruz.

- Cilj na startu sezone bila nam je titula. Ove godine nismo počeli najbolje, ali smo pojačali ritam kad je bilo najvažnije. Ovo je poseban osećaj, divan dan, osvojiti titulu pred svojom publikom, prijateljima i familijom - izjavio je Dejvid Bekam posle utakmice.


Bekam je prošle nedelje objavio da mu je ovo poslednji nastup za Galaksi jer želi novi izazov. On još nije zvanično rekao kakvi su mu planovi – postoje razne spekulacije od Njujorka preko Kvins Park Rendžersa do PSŽ ili Monaka. Ali Arlo Vajt , bivši BBC-jev TV komentator koji sada prati MLS, rekao mi je da misli da je Australija njegova najverovatnija destinacija jer bi to bila šansa da podigne nivo fudbala na još jednom kontinentu.

Foto: Hellomagazine.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin