Novak Đoković uživa na Kopaoniku (Video)

Novak Đoković uživa na Kopaoniku (Video)

Autor: | 11/02/2012

0

Novak Đoković doputovao je na Kopaonik i odmah o tome obavestio svoje brojne prijatelje i obožavaoce na društvenoj mreži Tviter.
- Najzad sam opet na Kopaoniku. Ovde sam odrastao, prvi put zaigrao tenis, usudio se da sanjam o profesionalnoj karijeri… - napisao je prvi reket sveta, i dodao:
- Tako sam srećan što sam se vratio, posle šest godina!. 
Đoković ne krije svoju radost jer je njegova majka bila protiv odlaska na planinu, zbog vremenskih uslova:
- Pregovori u porodici još traju. Mama nije za to da idem gore, kaže da je mnogo hladno. Velika mi je želja da idem na skijanje, nisam se pošteno skijao dve godine, samo sam jedan dan u Italiji stao na skije. Skijanje je moja najveća ljubav posle tenisa i priznajem da žalim što se nisam oprobao na nekom profesionalnom takmičenju - rekao je Đoković.

Prvi reket sveta zahvalio se na izuzetnom gestu ski instruktorima. Naime, u znak zahvalnosti Novaku Đokoviću koji predstavlja našu zemlju u najboljem svetlu, a koji je ujedno i veliki ljubitelj Kopaonika ski instruktori, njih 80, napravilo je svojim telima natpis Nole N°1.
Snimak su napravili i montirali zvanični snimatelji ski škola "Body and Health", "La Scuola di Schi" i "Snow Stars Team" Boban Jevtić i Milan Vranić.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti