Novak Đoković: Predah pred važan meč

Novak Đoković: Predah pred važan meč

Autor: | 28/01/2012

0

Prva stvar koju Novak Đoković uradi kada se vrati sa turnira u Melburnu kući jeste da se igra sa svojim psom. Naš as se ponosi time što govori nekoliko jezika, a otkriva i da trenira pet sati dnevno. Svima poručuje i da je važno imati osmeh na licu i biti pozitivan.
- Imam malog psa koji se zove Pjer i mnogo ga volim. Nažalost, nema šanse da ga vodim na takmičenja, jedino to može moja devojka kada je tu - rekao je Nole u rubrici "open drajv" na veb-stranici Australijan opena.
Od hobija van tenisa, Đoković voli da uči jezike.
- Volim da govorim na raznim jezicima. Od ranih dana u školi učili su nas tome i to je prednost. Govorim srpski, hrvatski, bosanskohercegovački, makedonski, slovenački. Šalim se. To je sve isti jezik, manjeviše. Pričam engleski, nemački, italijanski i malo francuskog.
Na pitanje koliko trenira i kako se oporavlja od povreda, Nole je imao spreman odgovor:
- Provodim tri sata dnevno na teniskom terenu, uz dva ili dva i po sata radeći na kondiciji. Oporavljam se uz pomoć svog fizioterapeuta, imamo dosta istezanja, masaže i drugih vežbi...
Novak Đoković sutra igra finale Australian Opena protiv Rafaela Nadala, a trenutke odmora pred važan meč u Melburnu provodi sa svojim saradnicima na jednoj plaži u Melburnu.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti