Poslednji intervju Vitni Hjuston (Video)

Poslednji intervju Vitni Hjuston (Video)

Autor: | 12/02/2012

0

Preminula pevačica Vitni Hjuston, svoj poslednji intervju dala je u novembru prošle godine za "Access Hollywood" kada je promovisala svoj novi film "Sparkle". Tom prilikom je otkrila kako se oseća starije i zrelije, kao i da joj je majka tokom karijere bila najveća podrška.
- Osetila sam tu ljubav kakvu su kasnih šezdesetih majke gajile prema svojoj deci. Znam kako je to truditi se da odžiš porodicu kao samohrana majka. Kada su mi ponudili da glumim majku, pomislila sam kako bih to mogla, jer imam mnogo iskustva - otkrila je Vitni Hjuston zbog čega je prihvatila ulogu u filmu "Sparkle".
Pop diva je navela kako joj je majka dugi niz godina bila velika podrška, ali i da joj je ćerka bila velika inspiracija.
- U ovom sam poslu 30 godina. Ima uspona, ima padova. Ali, treba da veruješ u sebe i da budeš uporan. Trebaju ti ljudi koji te ohrabruju i moraš da daješ najbolje od sebe. Blagoslov je što je moja majka jaka žena i što mi moja porodica stalno govori koliko me voli. Kćerka mi je najveća inspiracija i voli me. Imam neke dobre svece koji se stalno mole za mene. Morate imati takvu podršku. To vam daje veliku snagu - zaključila je pevačica.

Pogledajte insert iz poslednjeg TV intervjua Vitni Hjuston:

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti