Džordž Kluni: Usamljen sam i ponekad previše pijem

Džordž Kluni: Usamljen sam i ponekad previše pijem

Autor: | 17/02/2012

0

Holivudski glumac Džordž Kluni (50) priznao je da je ponekad usamljen, da se noću bori da zaspi i da ponekad previše pije.
- Svako ko kaže da ponekad nije usamljen, laže. A najusamljeniji ste u gomili po klubovima. Odete tako na neko mesto i završite u najmanjem mogućem kutku, jer to svima odvraća pažnju i na kraju ne uživate kao svi drugi - rekao je Kluni u otvorenom intervjuu za “Holivudski reporter”.
- Najusamljeniji sam bio u lošim vezama. Nema ništa izolovanije od toga. To mi se događalo u životu - priznao je glumac.
Kluni je rekao da je doživeo u prošlosti da ga žena prevari i ostavi zbog nekog drugog. Holivudski zavodnik, koji je je nominovan za Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu “Potomci”, razveden je od glumice Talije Balsam. Trenutno je u vezi sa bivšom profesionalnom rvačicom Stejsi Kibler.
- Ponekad previše pijem. Uživam u piću i bilo je trenutaka u mom životu kada sam prešao granicu između zabave i opijanja do kasno u noć bez ikakvog razloga. Ono što sam ja uradio je da sam stao. Nisam popio piće od novogodišnje večeri - tvrdi Kluni.
On je naveo i da se noću budi po pet puta, a uglavnom legne u krevet oko 10 uveče. Kluni je takođe priznao da probao kokain kad je bio mlađi.
- Šmrkanje me apsolutno ne podiže - dodao je on.
Glumac se ranije šalio da ne može da se kandiduje za neku javnu funkciju jer je spavao sa previše žena, konzumirao previše droga i bio na previše žurki. On je rekao kako je bio nesrećan i neuspešan u mnogo stvari u životu, pre nego što je stekao status filmske zvezde u televizijskoj bolničkoj seriji “ER” 1994. godine. Kluni je istakao da nakon povrede glave, koju je pretrpeo tokom jednog snimanja 2005, živi sa hroničnim bolovima.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti